Hero image

EMZY

News | 27. July 2023.
Méér dan een deurbeveiliging. De nieuwe I/O-box en de Office Mode besparen kosten en bieden een breed scala aan toepassingsmogelijkheden

In de laatste uitgave hebben wij u de nieuwe EMZY (elektronische motorcilinder) voorgesteld. De EMZY in de 3e generatie met Bluetooth biedt een groot aantal toepassings- en verkoopmogelijkheden en is de perfecte uitbreiding voor mechanische en elektronische sluitsystemen. Nu willen we de Office Mode en andere functies van de I/O-Box in detail voorstellen.

Geld besparen met de Office Mode
Met de Office Mode kunt u geld besparen, omdat een e-opener gewoonweg niet meer nodig is. De Office Mode wordt gewoon geselecteerd in de EMZY-app bij de installatie. In de 'Dag'-modus trekt EMZY de dagschoot permanent in, zodat de deur open blijft, terwijl de schoot in de 'Nacht'-modus betrouwbaar vergrendelt. U kunt eenvoudig schakelen tussen de verschillende modi met de bedrijfsmodusschakelaar. EMZY is daarom een slimme oplossing voor kantoren en winkels die een elektronisch deurbeveiligingssysteem nodig hebben en tegelijkertijd kosten willen besparen.

Kan meer dan u denkt: de I/O-box
Dit wordt mogelijk gemaakt door de I/O-box, die EMZY verbindt met uw alarm- of branddetectiesysteem, vluchtweg- of toegangscontrolesysteem. Door meerdere relaisin- en uitgangen is het mogelijk meerdere externe systemen tegelijk te koppelen. Deze kan bijvoorbeeld worden geïntegreerd in het vluchtwegbesturingssysteem. Bij gevaar worden dus alle deuren in de vluchtroute ontgrendeld. Of – activeer niet alleen het alarmsysteem, maar zet tegelijkertijd de EMZY in de ‘vergrendelde’ modus. Gewoon geniaal. Verbind hiervoor de alarminstallatie met de EMZY-ingang van de I/O-box. Zo kan het gebouw met één druk op de knop worden afgesloten en beveiligd met de alarminstallatie. Is de deur gesloten? Is het slot vergrendeld? Bovendien kan de EMZY zijn deurstatus via het deuren grendelcontact doorgeven aan het alarmsysteem. Met de I/O-box kunnen echter ook nog heel andere dingen geregeld worden. Een voorbeeld: zodra de EMZY in de ‘vergrendelde’ modus schakelt, worden ook alle lichten, de verwarming of de airconditioning uitgeschakeld. Zo bespaart u op een veilige manier op de energiekosten.

Veelzijdig en kostenefficiënt
EMZY is daarom een slimme oplossing voor kantoren en winkels die een betrouwbaar, veelzijdig elektronische deurbeveiligingssysteem nodig hebben en tegelijkertijd kosten willen besparen.

EMZY-knop sinds begin 2023 ook afzonderlijk te bestellen
Om nog flexibeler te worden, kan de EMZY-knop sinds 1 januari 2023 ook zonder cilinder worden besteld.

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be