Lösungen Industrie und Gewerbe

Industrie- en bedrijfsgebouwen

Kleine tot grote industriegebouwen, incl. volautomatische productievestigingen

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Stof en vuil kunnen cilinders zwaar belasten. Dan zijn exemplaren nodig die goed tegen een stootje kunnen. Veranderende
productieprocessen en uitbreidingen achteraf verlangen bovendien een toegangssysteem dat flexibel aanpasbaar is. Hier is gedegen kennis van het sluitsysteem bij de professional nodig. Goed dat u bent uitgekomen bij EVVA.

Uw eisen:

 

 • Bestand tegen vuil, want bij de productie ontstaan veel stof en vuil en u heeft vuilbestendige, robuuste cilinders nodig.
 • 100% kopieerveilig, want u doet ook aan research en ontwikkeling en de resultaten mogen beslist niet in de handen van onbevoegden terechtkomen, of u werkt met stoffen die veilig moeten kunnen worden bewaard.
 • Eenvoudig beheer, want uw wilt zo eenvoudig mogelijk regelen welke personen op bepaalde momenten toegang mogen krijgen.
 • Slechts één sleutel, want u wilt dat u medewerkers met maar één sleutel hun eten in de kantine kunnen betalen én met tijdsregistratie uw deuren bedienen.
Double arrows

Ons antwoord:

 

De mechanische sluitsystemen 4KS en MCS
groeien mee met hun taken en de complexiteit:

 • 4KS – op punten met veel stof en vuil
 • MCS – waar bijzonder gevoelige onderzoeksresultaten worden beveiligd

Het elektronische sluitsysteem AirKey

 • Uw smartphone als sleutel
 • Sleutels via internet verzenden
 • Componenten delen en meervoudige administratie

Het elektronische sluitsysteem Xesar

 • De Xesar-combisleutel voor gecombineerde systemen (mechanisch én elektronisch)
 • Eenvoudig beheer op meerdere plekken met beheerdersrollen
 • Gevarieerde keuze van deurcomponenten
 • Compatibele interfaces
 • Deurmonitoring met afstandsbediening

Goldin Financial Centre

alt text
Product: ICS
Grootte: > 500 eenheden
Type gebouw: Industrie- & bedrijfsgebouwen
Land: Hongkong

Een project met meer dan 2.000 ICS (Innen-Codiert-System)-cilinders in Hongkong: het Goldin Financial Centre

Het Goldin Financial Centre is een nieuw gebouwd bedrijfsgebouw met de classificatie A in Hongkong. Voor de EVVA-Partner Tung Fat Ho was dit project – waarbij meer dan 2.000 ICS-cilinders werden ingezet – het tot dusver grootste ICS-project. Behalve de complexiteit van het sluitsysteem die het gevolg is van het grote aantal cilinders, moest ook worden voldaan aan extra veiligheidseisen in de vorm van een gepatenteerde, uiterst veilige cilinder met een keersleutel. Bovendien bevat het project de sluitfunctie VARIO, waarmee het gehele systeem opnieuw gecodeerd kan worden na afronding van de bouwwerkzaamheden en de oplevering van het project.

ZWÖLFER-REISEN

alt text
Product: AirKey
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Industrie- & bedrijfsgebouwen
Land: Oostenrijk

Het elektronische sluitsysteem AirKey beveiligt ZWÖLFER-REISEN, een moderne reisonderneming met diverse vestigingen.

Zwölfer-Reisen werd al in 1929 opgericht. Sinds 2002 is het familiebedrijf in het bezit van de neef van de fam. Zwölfer – Michael Ringsmuth met zijn echtgenote Petra. Aanvankelijk boekte het bedrijf succes met goederenvervoer en excursies. In 2007 werd uitgebreid met een TUI Reiscenter en een verkooppunt voor concert- en theaterkaarten. Vanwege de grote vraag werden in 2011 een filiaal in Krems en het nieuwe kantoor in Melk geopend. Slechts een jaar later werd de nieuwe busgarage in Melk in bedrijf genomen en in 2014 opende een nieuw filiaal in Hafnerbach zijn poorten.

Intelligent toegangsbeheer in een sluitsysteem.

Op basis van de verschillende locaties in de loop van de bedrijfshistorie zocht Michael Ringsmuth een toegangssysteem dat flexibel bruikbaar is voor zijn moderne onderneming. Hij vond het bij EVVA met AirKey. Onze partner, Jürgen Hirsch, overtuigde Michael Ringsmuth met competent advies en AirKey. De firma Hirsch installeerde het systeem op alle verschillende locaties en nam het naar de volle tevredenheid van Michael Ringsmuth in bedrijf.

SCA HYGIENE PRODUCTS HOOGEZAND B.V.

alt text
Product: EPS
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Industrie- & bedrijfsgebouwen
Land: Nederland

Vanaf de A7 is het nieuwe distributiecentrum van SCA in Hoogezand duidelijk zichtbaar. Hier liggen voornamelijk incontinentie materialen van TENA en Libero up&go luiers opgeslagen.

SCA werkt samen met het Japanse Unicharm, in Hoogezand zijn 500 medewerkers werkzaam. Kroon BV heeft jarenlange ervaring in het adviseren en opstellen van sluitplannen. Samen met de klant is gekozen voor het EPS systeem waarin rekening is gehouden voor nog forse toekomstige uitbreidingen.

Austrian Power Grid

alt text
Product: 4KS
Grootte: > 500 eenheden
Type gebouw: Industrie- & bedrijfsgebouwen
Land: Oostenrijk

Voor de energieverzorging van Oostenrijk neemt de Power Grid Control een sleutelrol in: hiervandaan worden alle vestigingen van de stroomexploitant aangestuurd.

In totaal werken een paar duizend mensen voor het bedrijf. De mechanische sluitsystemen voor alle locaties van het bedrijf zijn uitsluitend afkomstig van EVVA. Er werden iets meer dan 3.700 mechanische 3KSplus-cilinders geïnstalleerd, in totaal 1.000 hoofd- en groepssleutels, meer dan 1.000 eigen sleutels en ongeveer 540 combisleutels. Het mechanische systeem werkt zonder veren via ingefreesde curves die tijdens het openen of sluiten in totaal vier keer worden gecontroleerd. Bovendien is het systeem bijzonder slijtvast en beveiligd tegen picking. Het voordeel schuilt in het grote aantal variatiemogelijkheden voor dergelijke complexe installaties met kruisende hiërarchieën. De wendbare, ook tweezijdig bruikbare sleutels kunnen afhankelijk van de rechten gebruikt worden voor het bedienen van deuren met een mechanisch of elektronisch slot.

Dit gebouw werd uitgevoerd met het sluitsysteem 3KSplus, dat overeenkomt met het actuele sluitsysteem 4KS.

Heesen Yachten

alt text
Product: 4KS
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Industrie- & bedrijfsgebouwen
Land: Nederland

Heesen Yachts in Oss in Nederland is een scheepsbouwbedrijf in het luxe segment.

De jachten met een lengte tot 80 m steken overal ter wereld van wal. Voor het eigen gebouw van het bedrijf was een betrouwbaar sluitsysteem vereist. Naast een uitstekende beveiliging werd ook een duidelijk gestructureerd sluitplan gewenst. De toegangsrechten tot de verschillende productiegebouwen moesten ook voor het personeel van de vele onderaannemers duidelijk weergegeven zijn. Met het nieuwe sluitsysteem op basis van het sluitsysteem 3KSplus van EVVA – compleet met de veervrije vergrendelingselementen, de hoge slijtvastheid en de zeer goede beveiliging tegen sleutelkopieën – was Heesen zo tevreden, dat het bedrijf nu ook op de grote jachten sluitsystemen van EVVA toepast!

Dit gebouw werd uitgevoerd met het sluitsysteem 3KSplus, dat overeenkomt met het actuele sluitsysteem 4KS.

Netcologne in Keulen

alt text
Product: 4KS
Grootte: > 500 eenheden
Type gebouw: Industrie- & bedrijfsgebouwen
Land: Duitsland

De regionale telecommunicatie-aanbieder NetCologne had een uiterst veilig, stabiel en hoogwaardig sluitsysteem nodig. Een andere vereiste was de snelle aanlevering van extra sleutels en cilinders voor eventuele uitbreidingen.

Hier kon EVVA overtuigen met het systeem 3KSplus en positief verrassen met de bijzonder snelle levertijden. Het sluitsysteem bevat momenteel maar liefst 2.500 cilinders en voldoet aan alle eisen betreffend flexibele toegangscontrole en de hoge kopieerbeveiliging van de sleutels.

Dit gebouw werd uitgevoerd met het sluitsysteem 3KSplus, dat overeenkomt met het actuele sluitsysteem 4KS.

Recaro

alt text
Product: 4KS
Grootte: 101-500 eenheden
Type gebouw: Industrie- & bedrijfsgebouwen
Land: Duitsland

RECARO Automotive Seating is een internationaal erkende producent van auto-, vliegtuig- en kinderstoelen.

Veel gerenommeerde producenten van auto's, bestelbusjes en vrachtwagens vertrouwen op de kwaliteit van de producten van het bedrijf uit Kirchheim. Bij Recardo vertrouwt men wederom op het veiligheidsmanagement van EVVA. Er werd gevraagd naar hoge zekerheid op het punt van extra cilinders en sleutels voor het sluitsysteem. Vooral het ontwikkelingscentrum moest uitstekend worden beveiligd tegen onbevoegd bezoek. De keuze viel op het sluitsysteem 3KSplus, waarvan 320 cilinders werden ingebouwd.

Dit gebouw werd uitgevoerd met het sluitsysteem 3KSplus, dat overeenkomt met het actuele sluitsysteem 4KS.

Zakelijk contact Voor partners en bedrijven EVVA BVBA - Felix Roggemanskaai
E-mail verzenden
Terugbelservice
Contact marker image
Zoeken naar handelaars Voor privéklanten Zoeken naar een vakhandel
Product highlight image
Sluitsystemen

EVVA is een echte professional op het vlak van sluitsystemen. Geen organisatiestructuur is te complex om niet omgezet te kunnen worden in een sluitsysteem.

Meer informatie over onze sluitsystemen

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be