Schließsystem in Wohnhausanlage

Huizen en eengezinswoningen

Huizen | Eengezinswoningen en appartementen

Met maar één sleutel de tuindeur, de huisdeur, de garage en de brievenbus openmaken. In een sluitsysteem van EVVA is dat heel eenvoudig mogelijk. Dat is niet alleen praktisch, maar ook kostenbesparend. Voor een betere bescherming tegen inbraak biedt EVVA u ook talloze extra beveiligingen. Uw EVVA-vakhandel geeft u graag raad.

Uw eisen:

 

  • Eén voor alles, want als huiseigenaar wilt u met maar één sleutel de voordeur, de garage en de tuindeur kunnen bedienen.
  • Veiligheid, want u wilt de zekerheid dat niemand anders dan u zelf sleutels kan namaken.
  • Flexibiliteit, want u wilt zonder moeite sleutels kunnen geven aan de tuinman, de schoonmaakster, oma en vrienden. 
double arrows

Ons antwoord:

 

De mechanische sluitsystemen EPS, ICS, 4KS
groeien mee met hun taken en de complexiteit:

  • EPS, ICS, 4KS – betrouwbare beveiliging voor uw eigen woonruimte

Het elektronische sluitsysteem AirKey

  • Uw smartphone als sleutel
  • Sleutels via internet verzenden
  • Online-systeem

Intelligent verhuurt met AirKey

Product:AirKey
Grootte:1-100 eenheden
Type gebouw: Huizen en eengezinswoningen
Land: Oostenrijk

Airbnb-verhuurder vergemakkelijkt toegang tot zijn woning met AirKey.

Airbnb is een succesformule: sinds 2008 werden meer dan tien miljoen overnachtingen georganiseerd. Het concept is eenvoudig, maar geniaal: Airbnb organiseert onderdak in meer dan 190 landen en meer dan 26.000 steden. Net als bij de woning van de heer Höfinger uit Wenen.

Sleutels doorgeven per smartphone

De heer Höfinger vond het overhandigen van de sleutels altijd moeizaam en tijdrovend. Hij informeerde zich over elektronische sluitsystemen en kwam terecht bij AirKey, dat hem meteen overtuigde. Met de gemonteerde AirKey-cilinder kan hij nu online de toegang beheren, dus ook tijdelijk rechten geven en weer intrekken. De perfecte aanvulling voor zijn Airbnb-woning.

AirKey bespaart tijd en geld

"Bovendien kan zich de klant het lastige namaken van kwijtgeraakte sleutels besparen. Hij kan met één druk op de knop de toegang blokkeren en een nieuwe sleutel aanmaken," vertelt de klantenadviseur. Dat gebeurt binnen een paar seconden.

Hart van Drenthe

Product:EPS
Grootte:1-100 eenheden
Type gebouw: Huizen en eengezinswoningen
Land: Nederland

Midden in boswachterij ‘Hart van Drenthe’ bevindt zich, aan het Oranjekanaal, Bungalowpark Het Hart van Drenthe.

Het is een kleinschalig maar ruim opgezet bungalowpark met geschakelde en vrijstaande bungalows. Ideaal voor jonge gezinnen, wandelaars, fietsers en liefhebbers van rust en ruimte.

Hier is gekozen alle bungalows te voorzien van het EVVA EPS systeem, de modulaire cilinders worden snel geleverd, de gecertificeerde nabestelde sleutels zijn zelfs binnen 48 uur leverbaar. Alle leveringen via Kroon BV Hoogezand.

Wooncomplex Mondriaan

Product:ICS
Grootte:101-500 eenheden
Type gebouw: Huizen en eengezinswoningen
Land: België

Mondriaan is een nobel wooncomplex aan de noordelijke kust van België.

Het moderne appartementencomplex werd in 2012 gebouwd. Voor de veiligheid van de veeleisende bewoners zorgt een sluitsysteem van EVVA. Het systeem ICS overtuigde onder deze bijzondere klimatologische omstandigheden uitgerekend ook door zijn hoge duurzaamheid en zijn ongevoeligheid voor wind, weer en water. Het veilige sluitsysteem met de praktische keersleutels kan bij uitbreidingen of voor nieuwe huurders moeiteloos worden aangepast. Bovendien zorgt het in het dagelijks gebruik voor groot bedieningsgemak.

Staedion

Product:EPS
Grootte:> 500 eenheden
Type gebouw: Huizen en eengezinswoningen
Land: Nederland

Staedion is een van de grootste woningaanbieders van Nederland. Het bezit telt ongeveer 36.000 woningen ca. 4000 andere verhuurobjecten in de regio Den Haag.

De kosten rezen de pan uit door alle verschillende sluitsystemen in gebruik bij Staedion. De wens was een groot nieuw sluitsysteem waarin alle objecten werden ondergebracht. Dat gecombineerd met een scherpe inkoopprijs zou een enorme besparing opleveren. De uitdaging zat in de grote aantallen objecten met daarin alle deuren en snelle levertijden. EVVA heeft met het EPS systeem een goede oplossing kunnen bieden welke voldeed aan de hoge eisen van Staedion. Slijtarm, gecertificeerd en langlopend patent. Door de zeer snelle levertijd heeft Staedion haar huurders weer een goede dienst kunnen bewijzen.

Zakelijk contact Voor partners en bedrijven EVVA BVBA - Felix Roggemanskaai
E-mail verzenden
Terugbelservice
Contact marker image
Zoeken naar handelaarsVoor privéklantenZoeken naar een vakhandel
Sluitsystemen

EVVA is een echte professional op het vlak van sluitsystemen. Geen organisatiestructuur is te complex om niet omgezet te kunnen worden in een sluitsysteem.

Meer informatie over onze sluitsystemen

U bereikt ons
Ma - Do: 7:30 - 16:30 uur
Vr: 7:30 - 14:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onzeTerugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info@evva.be