header image

EVVA Sicherheitstechnologie GmbH

access to security

EVVA ontwikkelt en produceert mechanische en elektronische toegangssystemen. EVVA werd in 1919 opgericht in Wenen en is sindsdien een familiebedrijf. Op de hoofdvestiging in Wenen wordt nog steeds onderzoek gedaan, ontwikkeld, geproduceerd en naar elk deel van de wereld geëxporteerd. EVVA is niet alleen producent van beveiligingsproducten, maar voor partners en klanten ook een betrouwbaar aanspreekpunt bij elk vraagstuk van veiligheid en beveiliging.

 

Onze competenties

Uitgebreide knowhow bij EVVA

jobs teaser image
Competentie-universum EVVA doet research naar, ontwikkelt en produceert sinds 1919 beveiligingstechniek. Uitzonderlijk hoogwaardige producten, kennis, ervaring en competentie zijn het logische gevolg. Meer vertonen

Onze waarden

icon box image
Dynamisch de toekomst in

Enthousiast maken, innovatief, creatief, moed & vrijheid van denken

icon box image
Professionaliteit

Gewetensvol, planning & duidelijkheid, competent & eigen verantwoordelijkheid, doel- & resultaatgericht, klanttevredenheid

icon box image
Het familiebedrijf EVVA

Duurzaamheid, lange termijn relatie, economisch succes

icon box image
Mens

Waardering, respect, fatsoen, openheid, eerlijke communicatie

Onze geschiedenis

Familiebedrijf sinds 1919

jobs teaser image
Van het eerste patent tot de EVVA-groep EVVA is sinds zijn oprichting in 1919 altijd een familieonderneming gebleven. Het heeft zich stap voor stap gespecialiseerd en zich steeds aan de eisen van de markt aangepast. Klaar voor de tijdreis? Vooruit dan! Naar de tijdreis

EVVA-cultuur

[Translate to NL:] Mitarbeiter bei EVVA

Onze missie beschrijft de bestaansreden van EVVA en biedt duiding voor de gehele onderneming. Het is de basis voor de bedrijfscultuur en de Corporate Identity, en vormt het raamwerk voor strategieën, doelstellingen en operationeel handelen.

  • Wij inspireren onze partners en klanten
  • Luisteren – begrijpen – oplossen
  • Eenvoudig is beter dan ingewikkeld
  • Zelf verantwoordelijkheid nemen
  • Doel, kosten en baten altijd voor ogen

 

[Translate to NL:] EVVA Code of Conduct

De Code of Conduct, onze gedragscode, is een verplichte richtlijn voor alle medewerkers van de EVVA-Groep.

De code vormt de basis voor alle zakelijke handelingen en beslissingen van EVVA om te allen tijde gezien te worden als een correcte en betrouwbare partner.

De Code of Conduct bevat regels die risico's als corruptie, oneerlijke zakelijke activiteit of respectloosheid van mensen moeten uitsluiten. De code geldt zowel in de samenwerking met onze collega's, als in het contact met onze externe leveranciers en partners.

Het merk EVVA

Sterke producten. Sterk merk.

EVVA ontwikkelt sterke producten. Betrouwbare beveiligingsproducten van topkwaliteit. Maar we weten dat het ontwikkelen van sterke producten alleen tegenwoordig niet meer voldoende is. Het gaat er tegenwoordig ook om een voortreffelijk merk op te bouwen. Sterke merken ontwikkelen zich in het hoofd van de klant. Het merk EVVA beleefbaar maken op elk contactpunt is onze weg naar het doel. 

De kern van het merk

EVVA is hét betrouwbare familiebedrijf op het vlak van toegangssystemen.

De waarden van het merk

Professionaliteit, partnerschap, duurzaamheid

hero content image

Duurzaamheid schept vertrouwen in de toekomst.

Voor het familiebedrijf EVVA behoort Corporate Social Responsibility (CSR) tot het ondernemingsbeleid.. Daaronder verstaan wij een handelwijze die tegemoet komt aan de behoeften van de huidige generatie en de mogelijkheden voor volgende generaties niet in gevaar brengt. Het gaat erom waarden niet alleen vast te leggen, maar er ook naar te leven.

De drie steunpilaren van duurzaamheid zijn bij EVVA: Economie, milieu en medewerkers & sociale zaken.Onze inspanningen in de laatste jaren hebben laten zien dat de wegen naar het sparen van hulpbronnen en de reductie van de milieubelasting overal te vinden zijn – ook boven de bestaande strenge overheidseisen uit.

De EVVA-kwaliteit

Kwaliteit is als de klant terugkomt, en niet de gekochte artikelen.

 

De EVVA-kwaliteit is altijd gericht op het subjectieve kwaliteitsgevoel van onze klanten. Wat de klant nodig heeft en hoe hij of zij het nodig heeft: dát is het doel van EVVA bij het consequente werk aan de kwaliteit. Dit vindt bij EVVA plaats in een overkoepelend systeem dat de kwaliteit van de afzonderlijke uitkomsten garandeert. Het resultaat zijn de bekende EVVA-kwaliteitsproducten waarop onze klanten altijd kunnen vertrouwen.

 

Klantgerichtheid

In onze bedrijfsfilosofie staan de wensen en verwachtingen van onze klanten centraal. Al onze inspanningen zijn erop gericht om aan deze eisen te voldoen.

Procesgerichtheid

Voor ons als onderneming zijn alle arbeidsstappen onderdeel van een proces om aan de eisen van de klanten te voldoen. Ons devies luidt daarom: Niets aannemen, doen of doorgeven dat niet aan de eisen van onze klanten of alle andere deelnemers aan het proces voldoet. 

Foutvermijding

Bij onze processen staat het vermijden van fouten op de eerste plaats. Mochten er toch nog fouten optreden, dan leren wij hiervan en zien het als een uitdaging.

Product highlight image
onderscheidingen

De ontwikkeling van de modernste technologieën en de verplichting om steeds direct op nieuwe eisen te reageren, zijn voor EVVA onontbeerlijk. Alleen zo kunnen wij onze grote innovatiekracht behouden. Daarvan getuigen talrijke onderscheidingen.

Naar de onderscheidingen

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be