Lösungen Office

Kantoor- en administratieve gebouwen

Kleine tot grote kantoorgebouwen | Overheden | Shared Offices

EVVA is aanbieder van mechanische en elektronische sluitsystemen met tientallen jaren ervaring en kent de normale veiligheidseisen van de verschillende branches en organisaties. Daarom kunt u erop vertrouwen dat de veiligheidsoplossingen altijd zijn afgestemd op uw huisvesting, organisatiestructuur en de behoeften van de gebruiker.

Kantoorgebouwen en Shared Offices – Dit soort organisaties hebben één behoefte gemeen:
projectgericht werken, veel wisselende huurders – eisen waarop uw sluitsysteem moet kunnen inspelen.

Uw eisen:

 

 • Breed cilinderassortiment, want met maar één systeem wilt u alle deuren, kasten, liften en vluchtdeuren kunnen beveiligen.
 • Hoge beveiliging tegen gekopieerde sleutels, want u wilt kunnen vertrouwen op organisatorische, technische of technologische sleutelbeveiliging.
 • 100% kopieerveilig, want de waardevolle voorwerpen in uw onderneming mogen beslist niet in vreemde handen terechtkomen.
 • Waterdichte registratie, want u bewaart vertrouwelijke en gevoelige informatie.
 • Georganiseerde persoonscontrole, want niet iedereen mag altijd overal toegang hebben.
Double arrows

Ons antwoord:

 

De mechanische sluitsystemen EPS, Akura 44, ICS, MCS
groeien mee met hun taken en de complexiteit:

 • EPS, Akura 44 – Kleine tot middelgrote kantoorgebouwen
 • Akura 44, ICS – Grote kantoorgebouwen en overheden
 • MCS – Verzekeringen, banken

Het elektronische sluitsysteem AirKey

 • Uw smartphone als sleutel
 • Sleutels via internet verzenden
 • Componenten delen en meervoudige administratie

Het elektronische sluitsysteem Xesar

 • De Xesar-combisleutel voor gecombineerde systemen (mechanisch én elektronisch)
 • Eenvoudig beheer op meerdere plekken met beheerdersrollen
 • Gevarieerde keuze van deurcomponenten
 • Compatibele interfaces
 • Deurmonitoring met afstandsbediening

China Unicom

alt text
Product: ICS
Grootte: > 500 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Hongkong

Het China Unicom Global Centre in Hongkong is uitgerust met ICS-cilinders van EVVA.

Het China Unicom Global Centre is een instelling voor telecommunicatie die China Unicom moet ondersteunen als belangrijke internationale provider. Het functioneert vooral als high-speed-datacentrum. Omdat het gebouw een hoge mate van beveiliging verlangt, heeft de EVVA-Partner in Hongkong "The Jardine Engineering Corporation, Ltd." een voorstel gedaan voor het gebruik van de bijzonder veilige ICS-cilinders van EVVA. Deze bieden de best mogelijke bescherming tegen picking, openboren en openslaan (bumping). Ze voldoen aan de gestelde eisen om het datacentrum te beveiligen tegen potentieel onbevoegde toegang. De ICS-sleutels zijn dankzij de intern aangebrachte inkepingen ook beschermd tegen illegaal kopiëren. 

Sloveense Centrale Bank

alt text
Product: EPS
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Slovenië

De Banka Slovenije is de centrale bank van de republiek Slovenië en is gevestigd in Ljubljana.

Het in 1991 opgerichte instituut heeft ongeveer 350 medewerkers en wordt ook regelmatig bezocht door een groot aantal bezoekers. Hierdoor had de financiële instelling behoefte aan een veilig sluitsysteem dat voldoet aan uiteenlopende vereisten en diverse niveaus van rechten mogelijk maakt. De keuze viel op het sluitsysteem EPS SY-MO van EVVA. Dit onderscheidt zich met een gepatenteerd, meervoudig overlappend sleutelprofiel. Het werd hier ook met het oog op latere wijzigingen en uitbreidingen ingezet in het modulair systeem. Het sluitsysteem met momenteel 500 cilinders werd door de lokale EVVA-Partner gepland en geïnstalleerd.

SleevesUp! Coworking - Offices - Meetings

alt text
Product: AirKey
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Duitsland

SleevesUp!, een aanbieder van ruimtes voor coworking, serviced offices en vergaderruimtes, maakt voor de toegangscontrole gebruik van AirKey.

SleevesUp! biedt professionele werkplekken voor iedereen die van aanpakken weet en de mouwen opstroopt om zijn of haar droom te verwezenlijken. De over heel Duitsland verspreidde locaties bieden moderne werkplekken en een omvangrijke kantoorinfrastructuur voor eerlijke prijzen. Het netwerk aan ruimtes biedt voor elke wens een oplossing, of het nu gaat om coworking-plekken, eenpersoonswerkplekken, vergaderruimtes of ruimtes voor evenementen.

Om aan de grote flexibiliteit die de klanten van hun werkplek verlangen te voldoen en de geografische verdeling mogelijk te maken, ontstond er behoefte aan een net zo slimme en flexibele, alsook betrouwbare oplossing voor de toegangscontrole, die bovendien vanaf een centrale plek kon worden beheerd. Het verstrekken van toegangsrechten via zowel smartphones als media, het eenvoudig versturen van sleutels via Send-a-key, de besturing van dit alles via een uniforme cloudinterface en de integratie in de eigen software door middel van API maken AirKey tot een betrouwbare partner!

Dankzij het AirKey-online-systeem is er op elk moment toegang tot het systeem via een eindapparaat met internetverbinding, kunnen componenten en media worden toegevoegd, toegangsrechten worden toegewezen en gewijzigd en deuren worden gesloten. En dat alles zonder verdere toebehoren! Gewoon intelligent.

Arbeiter-Samariter-Bund (ASB) Hamburg

alt text
Product: Xesar
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Duitsland

Sinds 2019 maakt het Arbeiter-Samariter-Bund (ASB) Hamburg gebruik van Xesar 3.0.

Het Arbeiter-Samariter-Bund (ASB) is een democratisch ledenverbond met een geschiedenis die tot meer dan honderd jaar teruggaat. Deze geschiedenis wordt door meer dan één miljoen leden in heel Duitsland voortgezet. De leden van het ASB Hamburg zijn verdeeld over zes lokale organisaties die zich hebben verenigd in het Arbeiter-Samariter-Bund Landesverband Hamburg e.V., dat is opgericht in 1907.

Tot nu toe was de ASB-centrale in Hamburg uitgerust met een mechanisch sluitsysteem. Met dit systeem kon echter niet meer worden voldaan aan de behoefte om snel op sleutelaanvragen te reageren en net zo snel nieuwe sleutels te verstrekken. Met het nieuwe elektronische toegangssysteem Xesar kan bovendien flexibel worden gereageerd op veranderingen in de toegangsrechten. Om in de toekomst goed voorbereid te zijn, is direct gekozen voor de nieuwste versie 3.0. De installatie op de server en de daaraan gekoppelde gegevensbeveiliging waren hierbij doorslaggevend. Er zijn bijna 80 cilinders gemonteerd en er zullen er meer volgen.

Wenen rent weg met Xesar – Vienna City Marathon

alt text
Product: Xesar
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Oostenrijk

Het hoofdkantoor van de Vienna City Marathon is in een nieuw jasje gestoken. Met inbegrip van een nieuw Xesar-sluitsysteem.

De Vienna City Marathon (VCM) is met meer dan 42.000 hardloopsters en -lopers het sportevenement in Oostenrijk met de meeste deelnemers: een emotioneel en meeslepend programmapunt in de sport en het openbare leven. Onder meer door de professionele organisatie van de VCM. Mehmed Alajbegovic, Productieleider en ook verantwoordelijk voor het Facility Management van het VCM-bureau in het 23e district in Wenen is niet alleen een van de stuwende krachten, maar ook verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van het geïnstalleerde elektronische sluitsysteem Xesar. Samen met de EVVA-Certified-Partner Wolf selecteerde hij Xesar en nam daarna het onderhoud van het elektronische sluitsysteem voor zijn rekening.

Veelzijdig en eenvoudig

De sportbranche was voor Mehmed Alajbegovic altijd al zeer interessant. "Ik deelde aanvankelijk T-shirts uit," lacht Alajbegovic. Daarna promoveerde hij via diverse tussenstations en na zijn masterstudie in 2010 tot Productieleider van de VCM. "Dat betekent echter ook dat ik hier naast de coördinatie van de leveranciers en overheden ook verantwoordelijk ben voor het kantoorgebouw, inclusief het sluitsysteem en de programmering van de toegang." Sinds twee jaar is met Xesar het veelzijdig bruikbare elektronische sluitsysteem in het gebouw ingetrokken. Het loopt mee op de punten waar het letterlijk om uithoudingsvermogen gaat.

Elke marathon is anders

Over mooie ervaringen bij de VCM kan Mehmed veel vertellen. Het meest imponeren de hobbysporter echter de elk jaar opnieuw hoog gemotiveerde vrijwilligers, die ervoor zorgen dat de VCM uitgroeit tot een topsportevenement. "En juist die vrijwilligers moeten totaal ongecompliceerd toegang krijgen tot de zones die voor hen van belang zijn, zoals bijvoorbeeld ons magazijn." Als de organisatie het meest intensief is – tussen januari en april – groeit alleen al het kernteam uit tot zo'n 30 personen. "Dat was ook een reden om Xesar te kiezen. Hiermee kunnen we onbeperkt tags programmeren en snel toegangsrechten verstrekken of weer intrekken." De tags die momenteel in omloop zijn, kunnen bovendien gemakkelijk worden vervangen. "Dat stellen de medewerkers enorm op prijs. Ze hoeven geen slecht geweten meer te hebben, omdat het veiligheidsniveau in het algemeen ook bij verlies gewoon behouden blijft."

Service als geheim achter succes

De begeleiding door de EVVA–Electronicapartner Wolf is topklasse op het gebied van service. "Ik heb hem in Whatsapp bij mijn contactgegevens. Daardoor krijg ik heel snel antwoord op mijn vragen," legt Mehmed uit. Christian Wolf, directeur van de specialist, legt verder uit: "Deze service is bij mij gewoon standaard. Ik weet uit ervaring dat juist bij elektronische systemen klanten aanvankelijk moeten wennen. Daarom zorgen wij ervoor dat de overdracht probleemloos verloopt. Desondanks blijf ik ook daarna nog altijd goed bereikbaar." Wolf voegt hieraan toe: "Met Xesar konden de wensen van het VCM-organisatieteam optimaal worden vervuld. Het sluitsysteem biedt behalve een fantastisch ontwerp en vooral de eenvoudige afwikkeling de perfecte oplossing voor de klant." De snelle levertijd en de uitmuntende service rondden het project af.

BIGA groep

alt text
Product: AirKey
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Nederland

De Biga Groep is een social enterprise. De Biga Groep onderneemt met een maatschappelijke missie. Circa 500 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn bij hen in dienst en zijn werkzaam bij werkgevers in de regio of bij de Biga Groep zelf.

De Biga organisatie combineert maatschappelijk verantwoord ondernemen met een professionele, zakelijke aanpak. Er wordt naar mensen gekeken, maar ook naar resultaten. Daarom stelt de Biga Groep hoge eisen aan de kwaliteit van de verleende diensten en producten. Deze hoge kwaliteits standaard heeft hen ook doen besluiten om te kiezen voor het elektronisch sluitsysteem AirKey van EVVA.

De Biga Groep verhuurt in hun pand ook ruimtes aan derden. Een flexibel sluitsysteem is dan zeer wenselijk. Met het AirKey systeem van EVVA heeft men deze flexibiliteit in huis gehaald. Bij het AirKey systeem wordt de sleutel via het internet verstrekt. Daarvoor is alleen een mobiele telefoon, het internet en een AirKey cilinder nodig. De smartphone wordt dan de sleutel om deze cilinder te openen. Dankzij de Cloud gebaseerde software is het AirKey systeem vanaf iedere computer met internettoegang bereikbaar. Verdere infrastructuur is overbodig.

Bas Arendshorst, systeembeheerder bij de Biga Groep, is uiterst tevreden over de eenvoudige en intuïtieve software en mogelijkheden die het systeem hen biedt. De modulaire elektronische cilinders zijn eenvoudig te programmeren en eventueel op lengte aan te passen. Het toewijzen van rechten via de telefoon is eveneens eenvoudig. Mochten er personen zijn die geen gebruik willen maken van de telefoon als sleutel dan kan men eenvoudig ook een sleuteltag programmeren. Zo zijn nieuwe huurders snel voorzien van een sleutel.

Gemeente Reimerswaal

alt text
Product: Xesar
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Nederland

Bachten Vaete is een multifunctioneel gebouw in Kruiningen, met woningen en openbare functies.

Het kantoorgedeelte wordt door de gemeente Reimerswaal onderverhuurd aan medische en maatschappelijke instanties.

Diverse ruimten in 1 gebouw, gehuurd door verschillende partijen zoals de openbare bibliotheek, Buurtzorg en het consultatiebureau, vereisen een flexibel sluitsysteem. Daarnaast hebben de verschillende huurders wisselende kantoor- en openingstijden. Door het Xesar systeem is het mogelijk met tijdsperioden te werken en zo te programmeren dat deuren na een bepaalde tijd automatisch sluiten. Zo blijft de toegang tot het pand beheersbaar.

Creatieve fabriek

alt text
Product: ICS
Grootte: 101-500 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Nederland

Een eerbiedwaardige oude fabriek in Hengelo werd omgebouwd tot een moderne event location, inclusief foyer, conferentieruimtes en restaurant.

De Industrial Chic bleef tot in de puntjes bestaan en verleent het gebouw een atmosfeer als uit vergane tijden, gepaard met het comfort van een hypermodern gebouw. Voor de veiligheid zorgt een sluitsysteem van EVVA. Er werden 200 cilinders van het systeem ICS ingebouwd. Dit systeem is dankzij het intern gecodeerde systeem bijzonder veilig en tegelijk voordelig. De keersleutels zijn bovendien een detail waardoor de alledaagse processen een beetje comfortabeler verlopen. De EVVA-Partner Partner Knoef Hengelo was verantwoordelijk voor de realisatie van het veiligheidsconcept.

Hoofdkantoor Zeiss

alt text
Product: 4KS
Grootte: > 500 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Duitsland

Carl Zeiss is wereldwijd een begrip in de fijnmechanische, optische industrie.

Op het hoofdkantoor was men van plan diverse locaties te beheren met één sluitsysteem. Een kolfje naar de hand van 3KSplus van EVVA! Men koos dit systeem op basis van de hoge kopieerbeveiliging, de betrouwbare werking en de flexibele opties voor uitbreiding. Het systeem wordt desgewenst door lokale EVVA-Partners regelmatig aangepast en uitgebreid. Dit is dankzij de kenmerkende, zekere planning op de lange termijn bij het 3KSplus-sluitsysteem van EVVA moeiteloos mogelijk, óók in de toekomst.

Dit gebouw werd uitgevoerd met het sluitsysteem 3KSplus, dat overeenkomt met het actuele sluitsysteem 4KS.

Konstruktorska Business Center

alt text
Product: EPS
Grootte: 101-500 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Polen

Het Konstruktorska Business Center in Warschau is een kantoorgebouw uit de topklasse met een oppervlak van ca. 47.500 m². De investeerder KBC verlangde een voordelig, betrouwbaar product. Een sluitsysteem van EVVA dat gebruik maakt van het EPS-systeem met 456 cilinders voldeed perfect aan de verwachtingen met een voordelige prijs en een hoge veiligheidsstandaard. De continue begeleiding door EVVA-medewerkers zorgt voor actuele toegangscontrole bij uitbreidingen van het systeem.

Park-Tower

alt text
Product: ICS
Grootte: 101-500 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Zwitserland

De Park Tower in Zug is met zijn hoogte van 81 meter momenteel het hoogste gebouw van deze Zwitserse stad.

Op een oppervlak van rond 14.000 m² bevinden zich woningen, kantoorruimten en een parkeergarage. De exclusieve ligging en de uiterst hoge standaard maken deel uit van de belofte van de bouwheren, net als de hoogste beveiliging en de bescherming van de privacy van de gebruikers. Zo bleek ICS van EVVA het ideale sluitsysteem te zijn. Het voldoet aan de bijzonder hoog geformuleerde vereisten voor de toegangscontrole van dit gecombineerde woon- en bedrijfsgebouw. ICS van EVVA behoort met het tot 2028 lopende patent tot de veiligste systemen in zijn klasse en biedt de gebruikers optimale bedieningsgemak. Voor liefhebbers van schoonheid ook verkrijgbaar met designsleutelkoppen.

Primetower

alt text
Product: ICS
Grootte: > 500 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Zwitserland

De Primetower is misschien wel het bekendste gebouw van heel Zwitserland. Het werd opgeleverd in 2011 en is tot op heden het hoogste bewoonbare gebouw van het Eedgenootschap.

Het gebouw biedt onderdak aan gerenommeerde bedrijven, waaronder de grootste accountant van Zwitserland en een restaurant met lounge op de bovenste etage. Bij de toewijzing van de opdracht voor het sluitsysteem moesten de aanbieders niet alleen voldoen aan een breed scala van eisen, maar ook scoren op het centrale punt van de beveiliging. EVVA trok de opdracht aan land met een ICS-sluitsysteem. Maar liefst 2.596 cilinders werden ingebouwd. Doorslaggevend voor het besluit van de opdrachtgever waren onder meer de drie gecombineerde veiligheidscontroles van het ICS-systeem van de sleutel met behulp van blokkeerstiften, langsprofiel en de inwendige rijen. Deze combinatie is uniek en geeft de Primetower nu de gewenste veiligheid, perfect afgestemd op het comfort van de handige en soepele sleutels.

Radom Office Park

alt text
Product: EPS
Grootte: 101-500 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Polen

Het Radom Office Park bestaat uit twee moderne kantoorgebouwen uit de klasse A, met een totaal oppervlak van meer dan 10.000 m².

Het investeringsproject van de onroerend goed maatschap AIG Lincoln vereiste een bijzonder snelle levertijd, waaraan EVVA met glans voldeed. De 117 cilinders van het EPS-sluitsysteem van EVVA werden uitgerust met verschillende toegangscombinaties voor 11 gebruikersgroepen. De investeerder was naast de snelle realisatie van het veiligheidsconcept ook onder de indruk van de robuustheid van het systeem en de uitstekende verhouding tussen prijs en prestaties.

Rheinwerk

alt text
Product: 4KS
Grootte: > 500 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Duitsland

Op het terrein van een voormalige cementfabriek ontstonden op de oever van de Rijn in Bonn de Rheinwerke.

Het kantoorcomplex van de Rheinwerke bestaat uit functionele combinaties met royale vrij beschikbare ruimten en de modernste technische voorzieningen. Daarnaast is ook gastronomie en een hotel aanwezig. Elk gebouw had bijzonder specifieke vereisten betreffende de beveiliging en de organisatie van de toegangscontrole. EVVA voldeed aan elke afzonderlijke eis. Met het systeem 3KS, dat zich onderscheidt met het unieke en gepatenteerde veervrije werkingsprincipe en dat ook complex gestructureerde rechten over diverse gebouwen perfect in het sluitsysteem vertaalt.

Dit gebouw werd uitgevoerd met het sluitsysteem 3KSplus, dat overeenkomt met het actuele sluitsysteem 4KS.

Dansende torens

alt text
Product: EPS
Grootte: > 500 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Duitsland

Tanzende Türme (dansende torens) – Hamburg heeft een nieuw trendy kantoorcomplex, misschien wel de grootste trendsetter op zich.

Het kantoorgebouw met horeca ontstond op het terrein van een voormalige bowlingbaan. Het valt op door zijn bijzondere architectuur en elegantie. De dansende torens – ook wel tangotorens genoemd – zijn twee flats die plaats bieden aan talloze kantoren, horeca-instellingen, een radiostation en een muziekclub. Voor de complexe gebruikersstructuren en de hoge veiligheidseisen werd gezocht naar een geschikt mechanisch sluitsysteem met een overtuigende verhouding tussen prijs en prestaties. EVVA sloot de competitie winnend af: het nieuwe sluitsysteem van de dansende torens is gebaseerd op het sluitsysteem EPS met 6 blokkeerstiften en zijcodering. De hoge beveiliging tegen valse sleutels en de slijtvastheid stelden de klant tevreden, net als de snelle levertijd via onze lokale EVVA-Partner.

Office Center

alt text
Product: ICS
Grootte: 101-500 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: België

Officenter biedt voor zowel zelfstandige beroepen als groeiende kmo’s en satellietkantoren de ideale uitvalsbasis. De bedrijven die hier gevestigd zijn, maken gebruik van de volledige infrastructuur: het individuele kantoor, de vergaderzalen, het permanente secretariaat en de loungebar. Hierdoor heeft men meer service, flexibiliteit en kostenefficiëntie.

Het project bestaande uit 200 cilinders werd begin 2015 gestart. De eindklant wenste een mechanisch systeem met als voornaamste eisen een gemakkelijk beheer voor veel verschillende huurders, een lang gepatenteerde cilinder en een goede veiligheid. Er werd voor ICS gekozen, o.a. omwille van de robuuste cilinders en sleutels. De eindklant is zeer tevreden over de ICS-cilinders, voornamelijk wat betreft de veiligheid en kwaliteit.

DNV GL – KEMA Laboratories

alt text
Product: 4KS
Grootte: 101-500 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Nederland

Kema Laboratories (onderdeel van DNV-GL groep), gevestigd te Arnhem is van oudsher al een bekend keuringsinstituut op het vlak van energie/elektriciteit.

Heden ten dage voert KEMA inspecties uit, certificeert en test systemen met hoge voltages. Dit vraagt uiteraard om grote nauwkeurigheid en veiligheid. Bij het testen hebben alleen de betrokkenen van deze test toegang tot de testopstelling. Niet iedereen mag zomaar bij deze testen aanwezig te zijn. Dat brengt met zich mee dat er een behoefte bestond aan een sluitsysteem die flexibel is, overzicht biedt en de testopstellingen af kon sluiten voor niet geautoriseerde personen. Hoge veiligheid staat voorop, echter het dient wel gebruiksvriendelijk te blijven. 3KSplus van EVVA voldoet ruimschoots aan deze wensen. De unieke 3KSplus sleutels met zijn curvenfreesing biedt een zeer hoge veiligheid tegen ongeoorloofd kopiëren en manipuleren. Daarnaast is het een keersleutel die op 2 manieren ingestoken kan worden, wat het comfort verhoogd. De KEMA werkt alweer een aantal jaren met grote tevredenheid met dit 3KSplus systeem. Het voldoet ruimschoots aan de verwachtingen die men eraan stelde, betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardig, helderheid, comfort en bovenal veilig.

Dit gebouw werd uitgevoerd met het sluitsysteem 3KSplus, dat overeenkomt met het actuele sluitsysteem 4KS.

Van Lanschot Bankiers

alt text
Product: 4KS
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Nederland

Van Lanschot Bankiers NV is een internationaal opererende bank met haar roots in ’s-Hertogenbosch Nederland.

Het onlangs gerenoveerde monumentale pand, waar het hoofdkantoor is gevestigd, moest worden voorzien van een nieuw sluitplan. De uitdaging was ook de bestaande oude deuren met afwijkende sloten te voorzien van moderne cilinders die bestand zijn tegen de vele inbraakmethoden. EVVA kon hier met het 3KSplus systeem aan voldoen. Het strikte beleid van nabestellen van sleutels bij EVVA gaf Van Lanschot Bankiers NV een zeer veilig gevoel. Het 3KSplus systeem biedt Van Lanschot Bankiers NV een optimaal beveiligde cilinder met een zeer lage slijtage en vele mogelijkheden voor de toekomst.

Dit gebouw werd uitgevoerd met het sluitsysteem 3KSplus, dat overeenkomt met het actuele sluitsysteem 4KS.

Yarden Uitvaartzorg Oosterhout

alt text
Product: EPS
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Nederland

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen.

Door de loop van de jaren heen zijn er veel sleutelsystemen in gebruik genomen, meestal werd bij nieuwbouw de keus voor het merk aan de aannemer overgelaten. Inmiddels is er een duidelijke keus gemaakt voor EVVA. Met de mensen die verantwoordelijk zijn voor alles wat met techniek te maken heeft voor alle Yarden vestigingen, is er een groot sluitplan ontworpen waarin rekening is gehouden met een hoofdsleutel voor alle vestigingen. Er is gekozen voor het modulaire systeem EPS, cilinders zijn gemakkelijk in lengte aan te passen en/of om te bouwen naar enkele, dubbele of knopcilinders. Voor de levering heeft Yarden gekozen voor Kroon BV te Hoogezand, kennis en snelle levering (en reactie tijd) waren hierin van doorslag, inmiddels zijn er diverse vestigingen voorzien van het nieuwe EVVA systeem.

Zakelijk contact Voor partners en bedrijven EVVA BVBA - Felix Roggemanskaai
E-mail verzenden
Terugbelservice
Contact marker image
Zoeken naar handelaars Voor privéklanten Zoeken naar een vakhandel
Product highlight image
Sluitsystemen

EVVA is een echte professional op het vlak van sluitsystemen. Geen organisatiestructuur is te complex om niet omgezet te kunnen worden in een sluitsysteem.

Meer informatie over onze sluitsystemen

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be