Hero image

Wij zijn EVVA

News | 19. October 2020.
Wie zijn de EVVA-medewerkers en wat is het geheim achter hun succes? Hier kunt u meer te weten komen over Martina Hacker, een van onze geëngageerde en langdurige medewerksters op het EVVA Key Account bij de Oostenrijkse afdeling Verkoop.

Zij is al 14 jaar verantwoordelijk voor de divisie brievenbussystemen. Het veelzijdige werkterrein strekt zich uit van offertes, bestellingen en de combinatie met sluitsystemen tot en met de controle van de facturatie.

Hoe verliep uw loopbaan bij EVVA?
Aanvankelijk werkte ik 24 uur per week om te ondersteunen bij het offerteproces. Later ben ik terechtgekomen bij het Key Account in de divisie brievenbussystemen.

Wat vindt u belangrijk in uw werk met klanten?
Dat ik een competent en betrouwbaar aanspreekpunt ben bij alle vragen. En het is voor mij ook belangrijk om te merken dat de "EVVA-vonk" is overgesprongen op de klant.

Wat is uw favoriete EVVA-systeem en waarom?
Alle EVVA-systemen zijn belangrijk voor de markt! Maar heel fascinerend vind ik de combinatiemogelijkheden die enorm grote systemen mogelijk maken, zoals in het AKH en op de luchthaven van Wenen. Ik vind het ook spannend dat MCS niet te kopiëren is.

Wat geeft u zekerheid?
Het werk in een innovatief familiebedrijf waar ik merk dat men met de tijd meegaat, zoals bij de ontwikkeling van elektronica, bij de vele veranderingen in de manier van werken in de werkplaats en op kantoor en in het algemeen de omgang met de digitalisering die ons allemaal betreft.

 

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be