hero silder image
Elke dag veilig op kantoor

Sluitsystemen voor kantoren, gezamenlijke kantoren, groepskantoren en coworking-ruimtes.

Xesar 3.0 - het veilige elektronische toegangssysteem voor kantoren, bedrijven en administratie

In het drukke dagelijkse werk op kantoor is het soms moeilijk het overzicht te bewaren. Er lopen voortdurende medewerkers, bezoekers en dienstverleners in en uit in een dynamische werkomgeving. Voor veel bedrijven is het een grote uitdaging om een vriendelijke, uitnodigende sfeer te combineren met de beveiliging tegen onbevoegde toegang.
 
Met het elektronische sluitsysteem van Xesar is dit eenvoudig op te lossen. Xesar stelt u in staat snel en gemakkelijk iedereen te voorzien van de passende toegangsrechten. U kunt flexibel bepalen wie, wanneer en waar voor een bepaalde tijdsduur toegang krijgt. En dat binnen een paar ogenblikken.

[Translate to NL:] Xesar 3.0 Wandleser

Maximale controle over toegang en overzicht over alle toegangsrechten

De Xesar-wandlezer bewaakt 24/7 elke deurstatus en alle elektronische sleutels en identificatiemedia die in omloop zijn. Met zijn moderne, sobere design past hij zij optimaal aan elke kantooromgeving aan.

Flexibele elektronische sluitsystemen voor grote en kleine bedrijven

Xesar is geschikt voor kleine en middelgrote kantoren en bureaus, maar ook voor grote kantoorcomplexen. Met het Xesar-KeyCredits-systeem gebruiken kleine en middelgrote bedrijven de volledige Xesar-software, maar betalen alleen voor de werkelijk benodigde identificatiemedia. Voor grote bedrijven bestaat er het gecombineerde betalingsmodel KeyCredit Unlimited.

[Translate to NL:] Xesar 3.0 Verwaltüng
[Translate to NL:] Fluchtüren mit Xesar 3.0

Individuele aanpassingen voor verschillende vereisten voor het toegangssysteem

Xesar is voorbereid voor het gebruik in noodsituaties. Met de beslagen voor nooduitgangen en branddeuren waarborgt Xesar dat uw medewerkers het gebouw ook in noodsituaties kunnen verlaten.

Hoe werkt Xesar?

Met Xesar bewaart u altijd het overzicht wie, wanneer en op welke plaats toegang heeft.

Xesars nieuwste functies

  • Gebruik op meerdere plaatsen met gebruikersrollen
  • Veelzijdig productassortiment
  • Aantrekkelijke betalingsmodellen
  • Flexibele uitbreiding van het systeem

 

Neem Xesar nu 3 maanden gratis op proef!

Maak een afspraak met een EVVA-Partner en configureer uw eigen individueel Xesar-testsysteem.

Onze kantoorreferenties

Uitstekende referenties van het elektronische toegangssysteem Xesar

Arbeiter-Samariter-Bund (ASB) Hamburg

alt text
Product: Xesar
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Duitsland

Sinds 2019 maakt het Arbeiter-Samariter-Bund (ASB) Hamburg gebruik van Xesar 3.0.

Het Arbeiter-Samariter-Bund (ASB) is een democratisch ledenverbond met een geschiedenis die tot meer dan honderd jaar teruggaat. Deze geschiedenis wordt door meer dan één miljoen leden in heel Duitsland voortgezet. De leden van het ASB Hamburg zijn verdeeld over zes lokale organisaties die zich hebben verenigd in het Arbeiter-Samariter-Bund Landesverband Hamburg e.V., dat is opgericht in 1907.

Tot nu toe was de ASB-centrale in Hamburg uitgerust met een mechanisch sluitsysteem. Met dit systeem kon echter niet meer worden voldaan aan de behoefte om snel op sleutelaanvragen te reageren en net zo snel nieuwe sleutels te verstrekken. Met het nieuwe elektronische toegangssysteem Xesar kan bovendien flexibel worden gereageerd op veranderingen in de toegangsrechten. Om in de toekomst goed voorbereid te zijn, is direct gekozen voor de nieuwste versie 3.0. De installatie op de server en de daaraan gekoppelde gegevensbeveiliging waren hierbij doorslaggevend. Er zijn bijna 80 cilinders gemonteerd en er zullen er meer volgen.

Wenen rent weg met Xesar – Vienna City Marathon

alt text
Product: Xesar
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Oostenrijk

Het hoofdkantoor van de Vienna City Marathon is in een nieuw jasje gestoken. Met inbegrip van een nieuw Xesar-sluitsysteem.

De Vienna City Marathon (VCM) is met meer dan 42.000 hardloopsters en -lopers het sportevenement in Oostenrijk met de meeste deelnemers: een emotioneel en meeslepend programmapunt in de sport en het openbare leven. Onder meer door de professionele organisatie van de VCM. Mehmed Alajbegovic, Productieleider en ook verantwoordelijk voor het Facility Management van het VCM-bureau in het 23e district in Wenen is niet alleen een van de stuwende krachten, maar ook verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van het geïnstalleerde elektronische sluitsysteem Xesar. Samen met de EVVA-Certified-Partner Wolf selecteerde hij Xesar en nam daarna het onderhoud van het elektronische sluitsysteem voor zijn rekening.

Veelzijdig en eenvoudig

De sportbranche was voor Mehmed Alajbegovic altijd al zeer interessant. "Ik deelde aanvankelijk T-shirts uit," lacht Alajbegovic. Daarna promoveerde hij via diverse tussenstations en na zijn masterstudie in 2010 tot Productieleider van de VCM. "Dat betekent echter ook dat ik hier naast de coördinatie van de leveranciers en overheden ook verantwoordelijk ben voor het kantoorgebouw, inclusief het sluitsysteem en de programmering van de toegang." Sinds twee jaar is met Xesar het veelzijdig bruikbare elektronische sluitsysteem in het gebouw ingetrokken. Het loopt mee op de punten waar het letterlijk om uithoudingsvermogen gaat.

Elke marathon is anders

Over mooie ervaringen bij de VCM kan Mehmed veel vertellen. Het meest imponeren de hobbysporter echter de elk jaar opnieuw hoog gemotiveerde vrijwilligers, die ervoor zorgen dat de VCM uitgroeit tot een topsportevenement. "En juist die vrijwilligers moeten totaal ongecompliceerd toegang krijgen tot de zones die voor hen van belang zijn, zoals bijvoorbeeld ons magazijn." Als de organisatie het meest intensief is – tussen januari en april – groeit alleen al het kernteam uit tot zo'n 30 personen. "Dat was ook een reden om Xesar te kiezen. Hiermee kunnen we onbeperkt tags programmeren en snel toegangsrechten verstrekken of weer intrekken." De tags die momenteel in omloop zijn, kunnen bovendien gemakkelijk worden vervangen. "Dat stellen de medewerkers enorm op prijs. Ze hoeven geen slecht geweten meer te hebben, omdat het veiligheidsniveau in het algemeen ook bij verlies gewoon behouden blijft."

Service als geheim achter succes

De begeleiding door de EVVA–Electronicapartner Wolf is topklasse op het gebied van service. "Ik heb hem in Whatsapp bij mijn contactgegevens. Daardoor krijg ik heel snel antwoord op mijn vragen," legt Mehmed uit. Christian Wolf, directeur van de specialist, legt verder uit: "Deze service is bij mij gewoon standaard. Ik weet uit ervaring dat juist bij elektronische systemen klanten aanvankelijk moeten wennen. Daarom zorgen wij ervoor dat de overdracht probleemloos verloopt. Desondanks blijf ik ook daarna nog altijd goed bereikbaar." Wolf voegt hieraan toe: "Met Xesar konden de wensen van het VCM-organisatieteam optimaal worden vervuld. Het sluitsysteem biedt behalve een fantastisch ontwerp en vooral de eenvoudige afwikkeling de perfecte oplossing voor de klant." De snelle levertijd en de uitmuntende service rondden het project af.

Gemeente Reimerswaal

alt text
Product: Xesar
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Nederland

Bachten Vaete is een multifunctioneel gebouw in Kruiningen, met woningen en openbare functies.

Het kantoorgedeelte wordt door de gemeente Reimerswaal onderverhuurd aan medische en maatschappelijke instanties.

Diverse ruimten in 1 gebouw, gehuurd door verschillende partijen zoals de openbare bibliotheek, Buurtzorg en het consultatiebureau, vereisen een flexibel sluitsysteem. Daarnaast hebben de verschillende huurders wisselende kantoor- en openingstijden. Door het Xesar systeem is het mogelijk met tijdsperioden te werken en zo te programmeren dat deuren na een bepaalde tijd automatisch sluiten. Zo blijft de toegang tot het pand beheersbaar.

Xesar 3.0 Mehrplatzbetrieb
Gebruik op meerdere plaatsen met gebruikersrollen
icon box image
Veelzijdig productassortiment
Bezahlmodelle Xesar 3.0
Attractieve betalingsmodellen
Anlagenerweiterung Xesar 3.0
Flexibele uitbreiding van het systeem