header image

De AirKey-Cloud Interface

Via een REST-interface stuurt u bepaalde functies van het AirKey-online-systeem rechtstreeks aan vanuit uw eigen software.

Om uitwisseling tussen het AirKey-online-systeem en uw systeem mogelijk te maken, moet uw software worden aangepast. Het beste kan dit gebeuren door uw Integrator of de programmeur van uw software. Om de interface te activeren zijn eenmalig 350 KeyCredits nodig. Maak hiervoor gebruik van de KeyCredits AirKey-Cloud Interface-kaart.

Hier vindt u toepassingsvoorbeelden, handboeken, API-documentatie en de DEMO-Tool.  

 

De AirKey-Cloud Interface Promotievideo
https://www.youtube-nocookie.com/embed/KsoA2zgDAwM?rel=0&enablejsapi=1&showinfo=0&origin=https%3A%2F%2Fwww.evva.com
Praktijkvoorbeelden
[Translate to NL:] Mann und Frau auf Sofa
De makkelijke variant van facility management

Reparatiediensten en overdracht van woonruimte vragen om heel wat coördinatie. Als beheerder heeft u er de handen aan vol. Om uw dagelijkse werk te vereenvoudigen, kunt u gelukkig vertrouwen op AirKey. Want bij AirKey verzendt u de sleutels direct vanuit uw administratiesoftware naar de smartphones van uw huurders.

[Translate to NL:] Zwei Personen im Leitstand.
Veilig in gebruik

In noodsituaties moet snel gehandeld kunnen worden. Inzetteams worden volgens protocol geïnformeerd waarna ze in volle vaart naar de plaats van inzet moeten komen. Hoe zou het zijn wanneer automatisch met het verzenden van de noodoproep ook de sleutel voor de plaats van inzet wordt meegestuurd? Met AirKey is dat mogelijk.

[Translate to NL:] Mann an Redaktion
Tevreden bezoekers

Als verhuurder van vakantiewoningen of als exploitant van een klein hotel moet u voor elke nieuwe gast de overhandiging van de sleutel organiseren. Vaak heel gecompliceerd. Hoe zou u het vinden wanneer u de sleutel gewoon kon verzenden? Rechtstreeks op de smartphone van de gast, direct vanuit uw eigen boekingssysteem?

[Translate to NL:] Pflegedienst
Veilige en goede begeleiding

Mobiele verzorgingsdiensten zijn booming business. Het verstrekken van sleutels, ze weer verzamelen, bij verlies nieuwe exemplaren maken, is lastig en kost veel tijd en geld. Hoogste tijd dus voor een elektronisch toegangssysteem als AirKey. Want bij AirKey worden de sleutels automatisch verzonden aan de smartphones van de verpleegkundigen en zorgdiensten zodra het dienstrooster is vastgesteld.

Service & Tools
[Translate to NL:] API Dokumentation
API-documentatie

In de API-documentatie vindt u alle functies van het AirKey-online-systeem die u kunt aansturen via de AirKey-Cloud Interface, alsook alle informatie om uw aansluiting via de interface te kunnen programmeren.

content slider image
DEMO Tool

Met onze Cloud Interface DEMO Tool kunt u de eerste functies van de interface testen. Zo kunt u bijvoorbeeld kosteloos de procedure testen voor de verzending van sleutels en beleeft u het AirKey-online-systeem als integratie in een externe software.

content slider image
Downloads

In onze menupunt Downloads vindt u alle documenten omtrent het onderwerp Cloud Interface: handboeken, systeembrochures, datasheets en nog veel meer.

content slider image
Cloud Interface Trainingen

De EVVA-academie organiseert regelmatig trainingen voor onze producten. Leer in een ontspannen sfeer alles over de AirKey-Cloud Interface.

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be