Hero image

EVVA opent nieuwe fabriek

Pers | 04. November 2021.
Het 30-jarige bestaan van de EVVA-vestiging in Tsjechië werd gevierd met een feestelijke opening van de nieuwe productielocatie samen met EVVA-partners, werknemers en een delegatie van het stadhuis van Tišnov.

Met de nieuwe fabriek in Tišnov zet EVVA zijn expansieplannen kracht bij en voert het consequent zijn Power Plant-strategie verder uit. De daarmee gepaard gaande investeringen brengen EVVA een stuk dichter bij zijn doelstelling om uitmuntendheid te ontwikkelen. De drie productielocaties die voor dit doel zijn gedefinieerd, zijn de nieuwbouw in Wienerberg, die tegen het eind van het jaar wordt voltooid, de gemoderniseerde productiefaciliteit in Krefeld, Duitsland en het nieuwe Green-Field-gebouw in Tišnov. De zogenaamde satellieten voor de productie van op maat gemaakte en flexibele eisen zullen in de toekomst ter plaatse bij de betreffende EVVA-vestigingen worden ondergebracht.

30-jarig jubileum – en weer een record

Door haar strategisch belang en modern ontwerp is de nieuwe fabriek een nieuwe mijlpaal in het succesverhaal van EVVA, dat tegelijk met het 30-jarige jubileum van de EVVA-vestiging in Tsjechië werd gevierd.

In de openingstoespraak van een sfeervol gala dat door talrijke partners, klanten en medewerkers werd bijgewoond, benadrukte de CEO van de EVVA-groep, Stefan Ehrlich-Adám, het volgende: "30 jaar EVVA in de Tsjechische Republiek staat voor een succesverhaal van 30 jaar. Sinds de overname van GUARD in 2008 hebben we ook een tweede vestiging in Tsjechië. Met de modernste architectuur, de modernste infrastructuur, verheugen wij ons op de komende 30 jaar."

Ook de burgemeester van Tišnov woonde de feestelijkheden bij en stuurde zijn gelukwensen: "Ik groet u vanuit het stadhuis van Tišnov en wens EVVA verdere goede voornemens en veel succes voor de toekomst." Een ander hoogtepunt van de festiviteiten was de vermelding in het Tsjechische Boek van Records voor de langst functionerende sluitcilinder die ooit in Tsjechië is geproduceerd, met een lengte van 120 cm. 

Hoewel EVVA al meer dan 100 jaar synoniem staat voor innovatie, heeft het traditionele bedrijf zich altijd bekommerd om het behoud van wat waardevol is. Daarom zijn de vondsten uit de recente en late steentijd (4.000 jaar v. Chr.) en de bronstijd (1.500-800 v. Chr.). die tijdens de bouwwerkzaamheden zijn gedaan, opgegragen en geconserveerd in nauwe samenwerking met het archeologische museum in Praag. Een deel van de vondsten werden uitgeleend aan EVVA voor een tentoonstelling in het nieuwe gebouw in Tišnov.

De video van de opening

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be