Hero image

Nieuw: elektronische hevelcilinder

Pers | News | 08. August 2018.
Het assortiment elektronica van EVVA is nu uitgebreid met de elektronische hevelcilinder. Deze is integreerbaar in elk AirKey-en Xesar-sluitsysteem.

"Dat maakt het elektronische productassortiment van EVVA nog veelzijdiger," zegt Sabine Ribits, productmanager bij EVVA. Of het nu gevoelige punten betreft als apothekerskasten, vitrines met waardevolle inhoud bij de juwelier, of lockers op het sportcomplex, brievenbussen in het wooncomplex, alsook verdeelkasten – de elektronische hevelcilinders zijn de optimale aanvulling van een Xesar- of AirKey-sluitsysteem. Ze zijn eenvoudig te installeren en nog eenvoudiger in de software te beheren, omdat ze net als de andere elektronische componenten programmeerbaar zijn. Het beste voorbeeld is hier te vinden op het hoofdkantoor van EVVA in Wenen: bij de afgifte van goederen hebben wij hier afhaalboxen voorzien van elektronische hevelcilinders. "Zo kunnen EVVA-Partners in Wenen hun artikelen 24 uur per dag zelf ophalen, onafhankelijk van openingstijden," stelt Sabine Ribits.

All-in-One met de EVVA-hevelcilinder
De nieuwe elektronische hevelcilinders zijn dankzij de kortere cilinderlengte flexibel bruikbaar naar gelang de montageomstandigheden. Ook nieuw is de functie met vergrendelde sluitneus (FVS). Hierbij is de knop bij een gedeactiveerde hevelcilinder geblokkeerd en kan niet meer worden gedraaid. Daarnaast wordt ook in deze functie elke bediening geprotocolleerd volgens de privacyrichtlijnen.

"Wij wilden onze partners een belangrijke uitbreiding bieden, zonder ingewikkelde bestelprocedure. Daarom volgen zowel de vergrendelrichting alsook de sluitlip het mechanische systeem van EVVA." Alle sluitlippen uit het mechanisch assortiment zijn ook voor de elektronische hevelcilinder bestel- en leverbaar. Hij is leverbaar in drie uitvoeringen met de diameters MB19, MB22 en MB27.

Gedetailleerde informatie over de hevelcilinders vindt u op de EVVA-website. Wie belangstelling heeft, kan de nieuwe hevelcilinder uitproberen op security essen van 25-28 sept. op de EVVA-beursstand in Hal 3, Stand 3F69.

Product image
Product image
Product image
Product image
terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be