Hero image

Bescherm uw klanten en uzelf

News | 22. April 2020.
Makkelijke manieren om mechanische en elektronische deurcomponenten schoon te maken.

Ziektes kunnen eenvoudig worden overgedragen. Vooral bij druppelinfecties is het belangrijk om deurcomponenten grondig en regelmatig schoon te maken. Hier volgen enkele tips over de middelen waarmee u kunt reinigen zonder schade aan oppervlakken toe te brengen.

  • Voor het schoonmaken van de zichtbare oppervlakken van de deurcomponenten kunt u een zachte, niet-pluizende doek met zeepsop gebruiken.
  • Gebruik geen corrosieve producten of sprays die metalen oppervlakken, kunststoffen of afdichtingsmaterialen kunnen aantasten!
  • Let erop dat er, vooral bij het demonteren van de knop, geen vloeistoffen in de cilinder kunnen komen en dat de zichtzijdes van een elektronische knop alleen worden schoongemaakt in niet-geopende stand.

Daarnaast kunnen desinfectiemiddelen op basis van alcohol zonder problemen worden gebruikt. Dat geldt overigens voor alle EVVA-producten, zowel de mechanische als elektronische. Desinfecteer daarmee de volledige deurzone, dus het deurblad, de kruk, de cilinder en de sleutelbos, oftewel alles waarmee iemand gewild dan wel ongewild in aanraking komt bij het openen of sluiten van een deur.

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be