Hero image

Solidaris

News | 22. August 2019.
De technische dienst van SOLIDARIS had heel wat moeite vooraleer gekozen werd voor de cilinders AirKey.

De belangrijkste bekommernis was het beheer van de sleutels van 24 permanente vestigingen tussen Bergen en Moeskroen. We hadden een gesprek met JeanPaul RENARD, hoofd van de technische dienst, en met Lambert WILLOCQ, opzichter van het technisch centrum, om hun verwachtingen beter te begrijpen.


Waarom kozen jullie voor EVVA AirKey?
We waren snel overtuigd over het concept dat ons voorgesteld werd door onze reseller GEORGES-LUX. Op die manier konden we de verschillende sites op afstand beheren, alle toegangen groeperen op één badge, de gebeurtenissen en tijdvensters beheren. We kregen de gelegenheid om de toegang van onze 370 gebruikers uniform te maken. Het benodigde budget lag veel lager dan bij een oplossing met kabel.


Hoe beoordeelt u het AirKey- systeem na twee jaar?
Het beheer van de badges is erg eenvoudig, we kunnen sleutels op verzoek en in functie van de behoeften aanmaken. Ons nieuwe toegangsbeheer biedt ons meer veiligheid, de badges kunnen gemakkelijk ingetrokken worden indien nodig. Af en toe stellen we op een site een probleem vast, maar zonder inbreuk. We kunnen nu de chronologie van de gebeurtenissen nagaan en raadplegen op onze smartphone.

Welke nadelen ondervindt u?
De nadelen zijn minimaal in vergelijking met de voordelen van de toegangscontrole. We moeten uiteraard onze database up-to-date houden, regelmatig updates uitvoeren en onze organisatie specifiek beheren.


Wat is uw mening over de ondersteuning vanuit EVVA België?
We zijn erg tevreden met de ondersteuning van EVVA. Dhr. Jeroen CARLIER voert zijn taken efficiënt uit. Het team van EVVA België, onder leiding van dhr. Serge SPOLSPOEL, staat altijd klaar en gaat op zoek naar oplossingen voor eventuele problemen.

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be