Hero image

Happy Birthday EVVA België

News | 20. August 2019.
Zo snel gaan 10 jaar voorbij. Net op de wereld gekomen en al groot en sterk. We feliciteren EVVA België met haar 10-jarig bestaan! In interview: Serge Spolspoel, bedrijfsleider EVVA België en Frankrijk.

Op 1 januari 2009 werd de EVVA-vestiging in België officieel opgericht. Wat zijn je herinneringen aan het begin?
Dat waren vooral spannende maanden. Ik startte in juli 2008 bij EVVA en moest alles op 1 januari 2009 klaar hebben. Ons voordeel was dat het hele team heel enthousiast was en iedereen meegeholpen heeft EVVA België snel op te bouwen.
 
Wat is er veranderd in de afgelopen 10 jaar?
Mechanisch was België reeds een zeer uitgesproken eigen profiel-markt, we moesten een inspanning leveren om ook fabrieksprofiel te verkopen. Wat de elektronische toegangssystemen betreft: daar waren we al van bij de oprichting zeer goed bezig, het maakte destijds ca. 65 % van ons zakencijfer uit. De vraag naar AirKey is nu groot en met Xesar 3.0 zullen we nog beter gebruik kunnen maken van het potentieel.
 
Hoe tevreden bent u met de EVVA-ontwikkeling in België?
We groeien elk jaar. Ik ben heel blij dat we naast het mechanische nu ook concurrerende elektronische producten kunnen aanbieden. En we richten ons intensiever op partners die samen met ons een hogere omzet willen realiseren.
 
En in Frankrijk?
Sinds 2016 bouwen we vanuit België de Franse markt voor EVVA-producten uit. Er is nu geen enkele regio in Frankrijk die we niet dekken.
 

Waarschijnlijk is het nieuwe kantoor van EVVA België ook zeer goed ontvangen, toch?
Ja, en hoe! Ik ben erg blij met onze moderne werkplekken. We hebben nu een inspirerende sfeer voor de gesprekken met onze partners en klanten.

 

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be