Hero image

Gewoon intelligent. AirKey nu verkrijgbaar met nieuwe functies

News | 30. January 2018.
AirKey is uitgebreid met enkele nieuwe functies. Send a Key, Geo-Tagging en compatibiliteit met iPhone – talloze intelligente functies zorgen voor nog meer toepassingsmogelijkheden, bij een blijvend hoge beveiliging.

"Stelt u zich voor dat u uw aanmelding eenvoudig online verzendt aan een willekeurige smartphone. De bevoegde persoon ontvangt een sms en heeft daarmee een digitale sleutel in handen. Hij of zij krijgt veilig toegang met end-to-end encryptie. Dat is geen toekomstvisie meer, maar realiteit," legt Hanspeter Seiss uit, AirKey Product Manager bij EVVA. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe Send a Key-functie van AirKey, die nu beschikbaar is in het kader van de nieuwe update. Maar niet allen Send a Key maakt de toegang naast de bestaande functies eenvoudiger. Ook nieuw is Geo-Tagging. "Hierbij weet de smartphone waar de sluitcomponenten zich bevinden in het sluitsysteem en wijst de weg via de navigatie-app. Dat is bijzonder praktisch wanneer gebruikers tijdelijk toegang krijgen en eerst moeten leren hoe het systeem werkt."

Nu ook voor iPhones<br/> Door de uitbreiding van de bestaande NFC-componenten [1] (Near Field Communication) met Bluetooth Low Energy (BLE) werd de kring potentiële gebruikers enorm vergroot. De gebruiker heeft de keuze. "De AirKey-gebruiker kan nu zelf uitzoeken welke technologie beter bij zijn gebruiksgedrag past en met welke software het systeem functioneert." Het kan met NFC of met BLE worden gebruikt. Ze voldoen allebei aan de strengste geldende veiligheidsnormen.

Een app die van uw smartphone een sleutel maakt<br/> De AirKey-app past uitstekend bij het nieuw vormgegeven AirKey-online-systeem. Hij slaat de toegangsrechten op en maakt zo van uw smartphone een sleutel. Daarnaast verandert de smartphone in een codeerstation waarmee AirKey-deurcomponenten en identificatiemedia worden geactualiseerd. De weg van smartphone naar sleutel is eenvoudig: "De app op de smartphone downloaden, de registratiecode die met een sms is ontvangen eenvoudig invoeren en zelf beslissen of de app ook nog met een pincode moet worden beschermd." Want geïnstalleerde coderingsprocedures zorgen voor een extra effectieve bescherming van de smartphone zelf. Zo kan een beveiliging worden ingebouwd en verhoogd via de pincode en/of het blokkeerscherm (vingerafdruk, gezichtsherkenning).

Beveiliging in hoogwaardig design<br/> De kwalitatief hoogwaardige AirKey-cilinder heeft veiligheidsvoorzieningen zoals kerntrek- en uitboorbeveiliging, rotatierem en een geïntegreerd veiligheidselement voor veilige gegevensopslag. Uniek is eveneens het modulaire systeem van de cilinder (SY-MO). Dit maakt lengteaanpassing ter plaatse mogelijk en vereenvoudigt de planning. De AirKey-productfamilie werd in 2017 afgerond door het AirKey-hangslot en de hybride cilinder, die het mechanische en elektronische systeem in een deur intelligent combineren.

Gegevensbescherming heeft hoogste prioriteit<br/> AirKey voldoet nu al – vóór invoering van de EU-verordening gegevensbescherming die vanaf mei 2018 van kracht wordt – aan deze strenge richtlijnen voor gegevensbescherming. Samen met de bekende expert op dit vakgebied, Dr. Christof Tschohl werd AirKey ontwikkeld tot het toegangssysteem dat het best tegemoetkomt aan de bescherming van de privacy.

Intelligente nieuwe AirKey-functies en meer<br/> Naast de intelligente nieuwe kenmerken maken de reeds bekende professionele functies het online-systeem veel eenvoudiger. Of het nu de kalender met vrije dagen betreft, periodieke toegang, importeren van gebruikersoverzichten, een bevestiging van de sleuteloverdracht of het instellen van een automatische vrije doorgang – alles bij elkaar maken ze het dagelijks gebruik in de beroepsomgeving bijzonder aangenaam.

Meer informatie over AirKey en intelligente toepassingen vindt u op: evva-airkey.com

[1] Let op: NFC enkel voor Android

Product image
terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be