Hero image

Liever voorkomen dan genezen

News | 15. February 2024.
De firma Gaßner & Manz werd in 2001 opgericht. Het succesvolle EVVA-partnerbedrijf is gevestigd in Saalfelden.

60 procent van de omzet bestaat inmiddels uit elektronische toegangsoplossingen. 40 procent wordt gerealiseerd met mechanische sluitsystemen, alarm- en videosystemen, mechanische inbraakbeveiliging inclusief het segment kluizen.

Sinds wanneer werkt u samen met EVVA?

Vanaf 2009 veranderde ons bedrijf stap voor stap van een slotenmakerij naar een bedrijf dat veiligheidstechniek aanbiedt. Gaßner & Manz werd een veelgevraagde aanspreekpartner voor alle vragen over inbraakbeveiliging. In ons advies zetten we daarbij consequent de preventie voorop. “We proberen onze klanten altijd uit te leggen dat het beter is om vooraf iets te doen dan achteraf te moeten herstellen.” Nog een mijlpaal op onze weg naar succes was in 2012 de versterkte samenwerking met EVVA. In hetzelfde jaar waagden we ook de sprong naar elektronische toegangscontrolesystemen. In april 2014 volgden we een hele reeks opleidingen en trainingen in het EVVA-trainingscentrum in Wenen. Tot op de dag van vandaag zijn we gecertificeerd EVVA-partnerbedrijf voor elektronische sluitsystemen. Omdat het bij de systemen Xesar en AirKey ook voor EVVA om volledig nieuwe producten ging, was de instap voor beide zijden natuurlijk een pad waarop ons heel wat 'stenen' in de weg werden gelegd. Door de goede samenwerking met de afdelingen Verkoop en Techniek konden we veel van die 'eerste aanloopproblemen' overwinnen en realiseerden we samen een aantal mooie projecten. Tegenwoordig hebben beide systemen een goede reputatie op de markt.

Kunt u een voorbeeld geven van de samenwerking met EVVA?

Een bijzonder sterk punt van de systemen vinden wij de verbinding tussen alle mechanische EVVA-systemen en de elektronica door het gebruik van combisleutels. Daardoor is het gelukt om beide werelden perfect met elkaar te verbinden, wat we in 2018 in een groot project met de gletsjerbanen Kaprun konden bewijzen. Tegenwoordig behoort EVVA tot onze belangrijkste leveranciers en we konden samen al talrijke projecten realiseren in omliggende gemeenten, vrijetijdsinstellingen, scholen, kleuterscholen, de brandweer en veel bouwbedrijven, maar ook bij particuliere klanten.

Wat waardeert u aan EVVA?

Bij EVVA stellen we bij al onze activiteiten prijs op de grote leveringszekerheid, die vooral in moeilijke tijden een echte uitkomst was voor ons. Zelfs in die fase hadden we nooit noemenswaardige leveringsvertragingen bij de EVVA-producten. Het is gewoon een goed gevoel om een partner te hebben die er ook is als een project niet zo goed verloopt als gepland. Want voor ons als gebruikers is een elektronisch toegangscontrolesysteem slechts zo goed als de service op de achtergrond. En die is bij EVVA in hoge mate beschikbaar.

Uw tip voor nieuwe starters?

Onze tip voor nieuwkomers – wees niet bang om de stap te wagen en te beginnen in het brede veld van elektronische veiligheidstechniek.

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be