Hero image

Zonder inzet geen prijs

News | 27. February 2024.
Verkoophulp: de slagingscijfermethode van prof. Karl Pinczolits

Meer, beter en sneller verkopen is niet alleen een kwestie van gedrag of talent. Toewijding, structuur en systeem zijn veel bepalender in ons verkoopleven dan we vaak denken. In dit verband verschijnt de slagingscijfermethode van prof. Karl Pinczolits op het toneel. Deze toont op feiten gebaseerd de weg naar duurzame verkoopsuccesen. Het doel is om door gerichte activiteiten nieuwe kansen te creëren die leiden tot duurzame groei.

Meetbaarheid en succes in de verkoop

In de verkoop worden mensen gemeten aan de hand van hun daden en resultaten. En het blijkt inderdaad dat er een duidelijk verband is tussen individuele prestaties en het algehele succes. Het gaat er in feite om gericht het succes op de markt te beïnvloeden en het eigen slagingscijfer te verhogen. De slagingscijfermethode zorgt ervoor dat de verkoop niet langer giswerk is, maar gebaseerd is op gefundeerde gegevens en duidelijke strategieën. Deze methode benadrukt het belang van toewijding, structuur en systeem in de verkoop en laat zien dat deze factoren vaak doorslaggevender zijn dan puur talent. Door verkopers en verkoopleiders tools en denkmodellen te verstrekken, maakt de slagingscijfermethode van prof. Karl Pinczolits een gerichte aansturing van het eigen succes mogelijk.

Een sleutel tot marktsucces

In een tijd waarin verkoopsucces cruciaal is, biedt de slagingscijfermethode een duidelijke manier om meer te verkopen en betere resultaten te behalen. Het is een van de sleutels om de kansen van het komende jaar te benutten en succes te boeken. Door middel van een op feiten gebaseerde aanpak en gerichte aansturing van activiteiten biedt deze methode de mogelijkheid om duurzame verkoopsuccesen te behalen.

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be