Hero image

Interfaces als gamechanger

News | 08. February 2024.
Xesar- en AirKey-interfaces zijn de doorslaggevende factor om de opdracht binnen te halen

AirKey-Cloud Interface

Een Zwitsers wooncomplex werd uitgerust met het elektronische sluitsysteem AirKey in combinatie met het mechanische sluitsysteem 4KS. Het heeft een heel bijzondere service te bieden: een interface met het brievenbussysteem.

In totaal werden op de 4.000 m2 115 AirKey-componenten geïnstalleerd. Het noodsleutelsysteem is met het mechanische systeem 4KS gerealiseerd.

Interface voor brievenbussysteem

Om de levering van bestellingen voor de bewoners bijzonder gemakkelijk te maken, werden de AirKey-media ook aan het brievenbussysteem gekoppeld. Dit wordt mogelijk gemaakt door de integratie van AirKey via de AirKey Cloud Interface met de app 'Schlaue Box' (slimme bus) en 'Huber Briefkasten' (de brievenbus van Huber). Daarbij kan de koerier de juiste box kiezen en de zending achterlaten. De ontvanger ontvangt een e-mail met de juiste QR-code voor probleemloze toegang.

Xesar-MQTT-interface

Het elektronische sluitsysteem Xesar kan dankzij de MQTT-interface ook met een pincode-toetsenbord of een biometrische sensor worden gecombineerd. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Suprema-software (Biostar 2). Daarbij worden via de Xesar-MQTT-interface gegevens inclusief rechten overgedragen aan het biometrische codetoetsenbord, de vingerafdruksensor of het pincodetoetsenbord.

Bij Biostar 2 hoeven alleen nog de vingerafdrukken ingelezen te worden. Het grote voordeel voor beheerders en gebruikers is hier dat ze slechts één software hoeven te gebruiken, zodat het beheer en gebruik 24 uur per dag veel eenvoudiger zijn.

Als u geïnteresseerd bent in een implementatie of integratie, neem dan contact op met het Technisch Bureau. Daar helpen we u graag verder. EVVA kan indien nodig ondersteuning bieden bij de realisatie van interfaceaanpassingen en voor contacten met externe softwaredienstverleners zorgen

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be