Hero image

­AirKey met nieuwe release

News | 30. January 2024.
Met de nieuwe release zet ­AirKey een grote stap in de richting van nog meer veiligheid en interfacefuncties.

Het succes van ­AirKey wordt niet alleen verklaard door de slimme functies als Send a Key of Geotagging, maar ook door het compromisloze beveiligingsconcept dat voortdurend verder wordt ontwikkeld en in het kader van de actuele release een update krijgt. Bovendien biedt de release ­AirKey extra interfacefuncties.

Veilig. Veiliger. ­AirKey

Als het gaat om veiligheid, sluit EVVA geen compromissen. En dat is een goede zaak. Hoe hadden we anders kunnen uitgroeien tot een van de meest succesvolle beveiligingsbedrijven ter wereld? Ook bij de implementatie van het nieuwe ­AirKey-veiligheidsconcept hebben we geen compromissen geaccepteerd en hebben we deze aanpak verder vervolgd bij de nieuwe release.

De highlights van de veiligheidsupdate

  • Verhuizing naar een nieuw datacenter – ISO27001 gecertificeerd: Wereldwijd DE norm op het gebied van informatiebeveiliging – onafhankelijk gecontroleerd.
  • Active-Active –Gegarandeerde hoge beschikbaarheid van het systeem: De toegang tot gegevens vindt in de toekomst alleen nog Active-Active plaats. Daardoor nemen de algemene prestaties van AirKey toe.
  • Crypto-update – verbeterde beveiliging tegen hackeraanvallen: De lengte van de cryptografische sleutels wordt vergroot, waardoor ook de systeembeveiliging verbetert.
  • HW Keystore voor Android en iOS – maximale beveiliging op de smartphone: Sleutels worden opgeslagen in zeer veilige keystores op de smartphone.
  • EAL6+ - Hoogste geteste beveiligingsnormen in onze nieuwe identificatiemedia: In onze nieuwe identificatiemedia worden EAL6+ gecertificeerde Secure Elements gebruikt.
  • Beveiligingsupdate voor bestaande componenten: Een eenvoudige update is voldoende, en de beveiliging kan in bestaande componenten worden verbeterd.

De ­AirKey-​­veiligheid in detail

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be