Hero image

Win een professionele fotoshoot!

News | 11. January 2024.
Maak kans op een hoogwaardige ­fotoshooting voor uw bedrijf, gepresenteerd door ­SECURITYNEWS.

Met deze exclusieve prijs kunt u indrukwekkende foto's maken van uw bedrijf. Ervaren fotografen staan voor u klaar om professionele opnames te maken van uw team en bedrijf, ideaal voor uw website, sociale media, marketing- en promotiemateriaal.

Een professionele fotoshoot voor uw bedrijf biedt tal van voordelen. Professionele foto's geven een positieve eerste indruk. Ze laten zien dat uw bedrijf aandacht besteedt aan kwaliteit en presentatie. Hoogwaardige afbeeldingen geven vertrouwen en geloofwaardigheid aan potentiële klanten. U laat zien dat u in uw merk investeert. Kortom, professionele foto's helpen uw bedrijf effectief te presenteren, het vertrouwen van uw klanten te winnen en uw merk te versterken.

Doe mee met de wedstrijd om een fotoshoot te winnen!
De uiterste inzendtermijn is 23 februari 2024.

Beantwoord de volgende vraag en stuur het antwoord voor 23 februari 2023 naar securitynews@evva.com of schrijf ons via LinkedIn en Facebook. De winnaars ontvangen na de sluiting van de inzendingstermijn bericht per e-mail. 

Ik volg regelmatig de trainingen van de

EVVA  _ _ _ _ _ _ _ 

De redactie van ­SECURITYNEWS wenst u veel succes!

 

 


Deelnamevoorwaarden: De organisator van deze wedstrijd is EVVA Sicherheitstechnologie GmbH, gevestigd te Wienerbergstraße 59-65, A-1120 Wenen, FN 120755g. De deelname aan de wedstrijd is kosteloos, vrijwillig en niet gebonden aan een koopverplichting Gerechtigd tot deelname zijn uitsluitend volwassen, natuurlijke personen. Prijsuitreiking: een contante uitbetaling van de prijs of een compensatie in de vorm van andere goederen is uitgesloten. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Er bestaat met name geen juridische aanspraak op deelname aan de wedstrijd. De wedstrijd valt onder Oostenrijks recht. 
De volledige deelnamevoorwaarden kunt u vinden op: 
www.evva.com/be-nl/conditions_participation_PAM

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be