Hero image

Sleutel naar de toekomst

News | 23. January 2024.
Bijscholing en training zijn meer dan alleen instrumenten voor economisch succes. Zoals Benjamin Franklin het al formuleerde: “Investeren in kennis levert de beste rente op.”

Zo spelen verdere scholing en training in de huidige economische wereld een cruciale rol. Ze zijn de basis voor het verbeteren van vaardigheden en kennis, wat betere prestaties en hogere productiviteit oplevert. Bedrijven met goed opgeleide medewerkers hebben een duidelijk concurrentievoordeel omdat ze in staat zijn om producten en diensten van hoge kwaliteit aan te bieden. Klanten voelen zich beter geadviseerd en komen daarom steeds weer graag terug.

Opleiding, training en innovatie gaan hand in hand

Daarnaast zijn medewerkers met een brede kennis en diverse vaardigheden in staat om creatieve oplossingen te vinden voor uitdagingen en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Dat is onmisbaar om actuele ontwikkelingen goed te blijven volgen, producten te ontwikkelen die klanten nodig hebben en de voordelen van nieuwe technologieën optimaal te benutten. Tegelijkertijd trekt een aantrekkelijk opleidings- en trainingsprogramma talentvolle medewerkers aan. De kans om vaardigheden voortdurend verder te ontwikkelen, bindt en motiveert tegelijkertijd, nog afgezien van het gevoel van waardering. Zo creëren bedrijven die investeren in training en verdere opleiding een team dat snel kan inspelen op veranderingen. Dat is onmisbaar in de huidige instabiele economische wereld, met haar diepgaande verschuivingen en veranderingen.

Opleiding in de beveiligingsbranche

EVVA is opgericht als instituut voor uitvindingen, experimenten en verwerking en dat houdt al vanaf het begin een bedrijfscultuur van 'bijscholing' in. EVVA biedt al sinds de jaren 40 plaats aan leerlingen – sinds 2014 is EVVA ook officieel 'top-leerbedrijf' van de stad Wenen. Kernpunten zijn daarbij de opleiding tot machinebouwtechnicus en mechatronicus in het beproefde Oostenrijkse duale systeem, de combinatie van praktijkgericht werk in het bedrijf en onderwijs in vaktheorie op de beroepsschool. Leren en zichzelf verder ontwikkelen zijn tegenwoordig niet afgesloten als iemand een bepaald beroep heeft geleerd. Levenslang leren is met name in de technologie- en geavanceerde beveiligingsbranche een kernelement. Hoe zou anders de stap naar innovatieve veiligheidsoplossingen, zoals de elektronische motorcilinder EMZY, het indrukwekkende magneetcodesysteem MCS of de elektronische sluitsystemen AirKey en Xesar mogelijk zijn geweest?

 

Hier komt u in de EVVA-academie

 

» Het wordt steeds belangrijker om op de hoogte te blijven en de aansluiting niet te verliezen. «
Catarina Wolkenstein, afdelingshoofd Personeelsontwikkeling en hoofd van de EVVA Academy

 

Met de EVVA-academie de toekomst in

EVVA-medewerkers hebben de mogelijkheid EVVA-academie te volgen. Deze wordt sinds 2023 aangevuld met Masterplan, een online leerplatform. Daarin zijn honderden boeiende lezingen en workshops over verschillende onderwerpen gebundeld, zoals digitalisering en nieuwe technologieën, MS Office-trainingen, sociale vaardigheden zoals stressmanagement, conflictoplossing, duurzaamheid en nog veel meer. Hier delen internationale experts hun kennis in korte, gemakkelijk te begrijpen eenheden. En het mooiste hierbij is dat de lezingen net zo eenvoudig als bij Netflix de klok rond gratis te bekijken zijn.

Toppartners in training en opleiding

Maar EVVA zou EVVA niet zijn als het bedrijf de bijscholingsmogelijkheden niet ook toegankelijk zou maken voor partnerbedrijven. Zo kunnen beide partijen profiteren van de nieuwste kennis. En zo zijn ook de EVVA-partners goed op hun plaats bij de EVVA-academie als het gaat om het verbeteren van de marktkansen door uitgebreide bijscholing. Van praktijkervaren trainers kunt u van basiskennis over EVVA-producten tot diepgaande
workshops met intensieve uitwisseling alles leren wat nodig is voor de realisatie van toegangsoplossingen. Met onze verschillende trainingsformaten biedt EVVA een breed spectrum aan om voortdurend nieuwe kennis op te doen.

 


 

Dat kan de EVVA-academie

  • basiskennis over de producten in de praktijktrainingen voor Partners & Certified Partners
  • lopende updates voor professionals
  • trainingen over mechanische en elektronische producten en softwareoplossingen voor sluitsystemen
  • desgewenst ook oplossingen op maat
terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be