Hero image

Partnerportret: Knowhow op topniveau

News | 15. August 2023.
Bernd Dietrich is een overtuigde EVVA-partner sinds het eerste uur. 22 jaar geleden richtte hij zijn bedrijf op in Vorarlberg. Zijn tip voor beginners: een mix van vakbekwaamheid, volharding en kennis van psychologie. En productkennis op topniveau.

Sinds wanneer werkt u samen met EVVA?

Ik heb 22 jaar geleden een bedrijf opgericht en werd toen sterk ondersteund door EVVA. En nog steeds word ik ondersteund door Patrick Breuss, mijn EVVA-adviseur. Inmiddels is in al die jaren ook een vriendschap ontstaan.

Kunt u een voorbeeld geven van de samenwerking met EVVA?

Er zijn tal van voorbeelden. Patrick Breuss helpt me optimaal bij projecten. Zo hebben we bijvoorbeeld de FH Dornbirn samen gerealiseerd. Dat was voor mij natuurlijk een grotere opdracht. Ook de nazorg bij EVVA is zeer goed. Als ik iets snel nodig heb of als er vragen zijn, is er altijd iemand bereikbaar. Ook omdat nieuwbouw steeds meer richting elektronica gaat.

Wat waardeert u aan EVVA?

De productkeuze en dat ik mijn contactpersoon in de buurt heb. Heel belangrijk vind ik ook de behulpzaamheid bij EVVA – als er zich een probleem voordoet – en dat de levertermijnen ook relatief kort zijn. Ik vind ook de houding van EVVA tegenover eindklanten zeer goed.

Hoe bindt u klanten aan uw bedrijf?

Ik schakel mijn mobiele telefoon nooit uit. Dat is als eenmanszaak bijna onvermijdelijk. Ook in het weekend of ‘s nachts ben ik bereikbaar. Dat stellen klanten bijzonder op prijs. Maar dat maakt het voor mij ook lastiger. In mijn vrije tijd tank ik mijn energiereserves dan weer op. Nog een extra voordeel: ik ben gespecialiseerd in EVVA en ken de producten 100%. Ik ben ook eerlijk tegen mijn klanten en probeer ze de beste oplossing voor hun behoeften te bieden. Dat waarderen ze aan mij en dan komen ze graag terug.

Uw tip voor nieuwe starters?

Het is handig om zelf elektricien te zijn, vakmanschap te hebben met begrip, volharding en ook strijdlust.

 


 

Bernd Dietrich
Slot- en sleuteldienst

Im Steinebach 18, 6850 Dornbirn
Tel. +43 664 2065820
Mail schluesseldietrich@aon.at 
Web www.schluesseldietrich.at

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be