Hero image

Klaar voor de toekomst met Xesar 3.1

News | 20. July 2023.
Kies nu voor een upgrade en profiteer van tal van nieuwe functies.

Diversiteit en eenvoud sluiten elkaar niet uit, ze vullen elkaar aan. Het bewijs wordt geleverd door Xesar 3.1. De nieuwste versie Xesar 3.1 is eenvoudiger, beter en omvat de nieuwe ‘Installation Manager’. Bovendien communiceert de Xesar-tablet ook nu weer draadloos met de Xesar-componenten van de nieuwe generatie (G 2.1). Stap echter op tijd over naar Xesar 3.1 en profiteer van de vele voordelen. Want vanaf 12 juni 2023 wordt de versie Xesar 2.2 geleidelijk stopgezet.

Eenvoudig actualiseren met de Installation Manager

Bij de PC-installatie van Xesar 3.1 komt de nieuwe Installation Manager te hulp. Daarbij wordt u stap voor stap door de software-installatie begeleid. Alle noodzakelijke systeeminstellingen worden gecontroleerd en in geval van fouten worden passende oplossingen aangeboden. Zelfs minder opgeleide gebruikers kunnen de pc-installatie in een mum van tijd foutloos uitvoeren.

Tijdsbesparing door superflexibel onderhoud

TOok de nieuwe Xesar-componenten (G 2.1), zoals deurkrukken of wandlezers, zijn klaar voor de toekomst. Want ze communiceren draadloos met de Xesar-tablet. Er is geen kabelverbinding meer nodig om onderhoudstaken uit te voeren. Eén druk op de knop en de technieker heeft een overzicht. De componenten zeggen Hallo Een andere nieuwe functie is dat componenten kan worden gevraagd zich te identificeren via de Xesar-tablet. Bij eventuele onduidelijkheden over de toewijzing van de deurcomponenten kan de technieker de componenten gemakkelijk op afstand identificeren. Dat bespaart EVVA-partners tijd en vereenvoudigt de installatie.

Bluetooth On/Off met slechts één medium

Met behulp van het Bluetooth-On-/Off-medium kan onafhankelijk van de softwareversie Bluetooth op de componenten worden in- en uitgeschakeld.*) Op die manier kan Xesar 3.1 ook verder worden gebruikt in zones die gevoelig reageren op radiosignalen.

Eén voor allen, voor de toekomst

Alle nieuwe Xesar-componenten (G 2.1) zijn compatibel met bestaande systemen vanaf Xesar 2.2, zelfs zonder software- of firmware-update. Stap echter op tijd over naar Xesar 3.1 en let op het volgende artikel over de beëindiging van Xesar 2.2.

Start stopzetting Xesar 2.2

Vanaf 12 juni 2023 wordt de versie Xesar 2.2 geleidelijk stopgezet. In een eerste stap zal de software niet meer als download op evva.com of in het
Partnerportaal beschikbaar zijn. Het onderhoud en de technische ondersteuning bij Xesar 2.2 worden vervolgens per 1 januari 2024 volledig beëindigd.
Het succesverhaal van Xesar krijgt natuurlijk een vervolg met Xesar 3.1.

Hoe kunt u het gebruik van uw Xesar-systemen blijven garanderen? Maak voor eind 2023 een upgrade naar Xesar 3.1. Daarmee zorgt u ervoor dat alle Xesar-tablets, alle Xesar-componenten en het verdere gebruik van de systemen gewaarborgd blijven. Wij adviseren u ook een Xesar 3.1-training te volgen bij de EVVA-Academy. Meld u meteen aan op evva.com.

Met vragen over de stopzetting van Xesar 2.2 en de upgrade naar Xesar 3.1 kunt u terecht bij uw EVVA-Partner.

 

Stap over naar Xesar 3.1

 

*) Om de veiligheid van het systeem niet in gevaar te brengen, is deze functie alleen mogelijk in de oplevermodus.

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be