Hero image

NIEUW! AirKey Release

News | 06. October 2022.
AirKey maakt uw leven nu nog eenvoudiger en u onafhankelijker. Want met de nieuwe AirKey Release profiteert u van een hele reeks nieuwe functies die de organisatie van uw sluitsysteem vergemakkelijken. Voor nog meer slimmigheden bij AirKey.

De highlights van de nieuwe AirKey Release

Met AirKey opent u deuren met uw smartphone, kent u sleutels toe via SMS en organiseert u online op heel eenvoudige wijze uw hele sluitsysteem. De update maakt het beproefde elektronische sluitsysteem nog eenvoudiger en beter.
 

Eenvoudige uitwisseling van  de smartphone

De gebruiker voegt zelf een nieuwe smartphone aan het sluitsysteem toe. Na de eerste activering met de nieuwe smartphone worden de sluitrechten op de oude gedeactiveerd.

Betere gegevensbescherming

Volgens de AVG kunnen protocollen alleen nog worden bekeken als een tweede beheerder deze inzage met een TAN-code aan de aanvrager vrijgeeft.

Aanpasbare SMS-berichten

Verzend sleutels met een persoonlijk tekstbericht (max. 150 tekens). Zo wordt het SMS-bericht zeker niet meer over het hoofd gezien of als spam geclassificeerd.

Subbeheerders benoemen

Interessant bij de front desk: Er kunnen nog meer gebruikersrollen met beperkte rechten worden aangemaakt, bijvoorbeeld voor het aanmaken van personen of de uitgifte van sleutels.

Admin bestuurt handsfree

De admin houdt de veiligheid van het systeem in het oog. Zo kan hij de handsfree-functie voor afzonderlijke componenten op kritieke toegangspunten deactiveren.


Lees meer over de nieuwe functies

 

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be