Hero image

EVVA is een nieuw lid van de Sustainability Circle

News | 10. May 2022.
De Sustainability Circle is een netwerk voor duurzame producten, diensten en bedrijfsmodellen. 

Duurzaamheid is niet langer een trend, maar een essentiële succesfactor voor fabrikanten. EVVA heeft dit al heel vroeg ingezien en is wat dit betreft op de goede weg, zoals bijvoorbeeld blijkt uit het winnen van de TRIGOS 2021 en andere duurzaamheidsprijzen voor EVVA. Het lidmaatschap van de Sustainability Circle is een volgende stap op deze weg. Het bedrijfsnetwerk begeleidt EVVA op zijn weg naar nog duurzamer ondernemen. Netwerken brengt frisse know-how met zich mee door talrijke inspirerende lezingen, de uitwisseling van praktijkvoorbeelden en een sterk netwerk van gekwalificeerde partners. 

"We zijn voortdurend op zoek naar innovatie en er is enorm veel potentieel in de productie. Er zijn momenteel boeiende, nieuwe duurzame productieoplossingen in aantocht. EVVA wordt zo sneller en beter begeleid door de Sustainability Transformation", verklaart Nicole Ehrlich-Adám, Chief People Officer en lid van de directie van EVVA. Zo zijn er twee keer per jaar interessante start-ups op het gebied van duurzaamheid/impact online en een keer per jaar ontmoeten de deelnemers elkaar persoonlijk tijdens een fabrieksbezoek over duurzaamheid.

 "Door te netwerken met sterke partners en ervaringen uit te wisselen, komen we samen een stap dichter bij onze MVO-doelstellingen." De doelstellingen zijn online te lezen in het EVVA-duurzaamheidsverslag

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be