Hero image

Akura 44 met optionele kopieerbeveiliging

News | 22. March 2022.
Sleutels op aanvraag nog veiliger.

De optionele kopieerbeveiliging is vanaf nu beschikbaar voor ons nieuwe mechanische toegangssysteem Akura 44. Daarmee kunt u desgewenst complete installaties of afzonderlijke deuren van het sluitsysteem veiliger maken. De magneetschijf op de sleutel beschermt bovendien tegen illegale kopieën.

Functie, toepassing en planning van de optionele kopieerbeveiliging

Een magnetische tuimelstift in de sluitcilinderkern blokkeert naast de actieve en passieve aftastelementen de cilinder. Deze tuimelstift wordt alleen door sleutels met geïntegreerde magneetschijf aangetrokken en geeft de sluitcilinder extra vrij.

Varieer het veiligheidsniveau in een installatie – drie concrete voorbeelden.

  • Meer bescherming voor buitendeuren
    Buitendeuren zijn blootgesteld en hebben meer bescherming nodig dan binnendeuren. Daarom adviseren wij voor de buitendeuren cilinders met magneettechnologie te gebruiken. Het gebruik van sleutels met magneetschijf voorkomt illegale sleutelkopieën.
     
  • Vooral binnendeuren naar gevoelige zones beschermen
    Serverruimten, ontwikkelingsafdelingen of de financiële afdeling moeten beter worden beschermd. Daarom is het zinvol om bij deze deuren de optionele kopieerbeveiliging te gebruiken.

  • Speciale bescherming voor huisdeuren
    Voorzie huisdeuren van cilinders met magneettechnologie. Zo kunnen eigenaars er zeker van zijn dat er geen sleutels van vorige huurders in omloop zijn. Dat biedt ook voordelen voor de beheerder van het sluitsysteem: hij hoeft de cilinders niet te vervangen als er nieuwe huurders komen en bespaart dus geld.

Welke sleutel bedient welke cilinder?


Meer Informatie

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be