Hero image

Veiligheid achter exclusieve etalages

News | 02. December 2021.
De McArthurGlen Designer Outlet Parndorf vertrouwt op het elektronische toegangssysteem AirKey.

De McArthurGlen Designer Outlet Parndorf staat voor een winkelervaring van topklasse. De ongeveer 160 merkpartners, waaronder internationale luxe-, lifestyle- en designermerken zoals Aigner, BOSS, Diesel, Furla of Philipp Plein trekken dagelijks modeliefhebbers naar de deelstaat Burgenland. Met 1.900 arbeidsplaatsen is de Designer Outlet niet alleen winkelmetropool, maar ook de grootste particuliere werkgever van het Burgenland.

Maximale flexibiliteit in combinatie met maximale veiligheid

Decorerende etalages, flanerende fashionista's, hippe horecagelegenheden en een ontdekkingswereld voor de allerkleinsten – Designer Outlet Parndorf biedt een winkelervaring voor het hele gezin. Achter de schermen zijn voor het handelen van het management twee thema's bijzonder belangrijk: Veiligheid, in het bijzonder de normen voor gegevensbescherming en toegangsrechten.

Megaproject in zes weken gerealiseerd

In het najaar van 2020 installeerde EVVA binnen zes weken de vereiste 595 AirKey-cilinders plus 349 mechanische cilinders in de Designer Outlet Parndorf. In totaal werden tot nu toe 1.787 identificatiemedia en sleutels verstrekt. Deze zijn verdeeld in meer dan 230 verschillende zones of gebruikersgroepen. Twee personen beheren het toegangssysteem dat voor de verschillende medewerkers en leveranciers de juiste deuren – en alleen deze – opent.

Een uitstekende reputatie en al talloze onderscheiden en internationale AirKey-projecten leidden tot de samenwerking met EVVA.

Optimale oplossing voor complexe eisen

De grootste uitdaging van het project voor EVVA was de snelle integratie in het reeds bestaande veiligheidsconcept – en dat tijdens een periode van zes volle dagen per week. Het project werd bemoeilijkt door de verschillende deurconstructies. De toegangsverantwoordelijken hebben gezocht naar een eenvoudige omgang bij het coderen van de verstrekking van rechten om de nodige flexibiliteit bij het wisselen van personeel of leveranciers te bieden – en dat zo (kosten-)efficiënt mogelijk.Project: McArthurGlen Designer Outlet Parndorf
Product: AirKey gecombineerd met het mechanische toegangssysteem 4KS
Type gebouw: Detailhandel
Land: Oostenrijk

AirKey-projecten

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be