Hero image

AirKey beveiligt McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

Pers | 02. December 2021.
Veiligheid achter exclusieve etalages.

De McArthurGlen Designer Outlet Parndorf staat voor een winkelervaring van topklasse. De ongeveer 160 merkpartners, waaronder internationale luxe-, lifestyle- en designermerken zoals Aigner, BOSS, Diesel, Furla en Philipp Plein trekken dagelijks modeliefhebbers naar de deelstaat Burgenland. Met 1.900 banen is de Designer Outlet niet alleen een winkelmetropool, maar ook de grootste particuliere werkgever van Burgenland.

Maximale flexibiliteit in combinatie met maximale veiligheid

Decorerende etalages, flanerende fashionista's, hippe horecagelegenheden en een ontdekkingswereld voor de allerkleinsten – Designer Outlet Parndorf biedt een winkelervaring voor het hele gezin. Achter de schermen zijn twee thema's voor het management bijzonder belangrijk: Veiligheid, in het bijzonder de naleving van de normen voor gegevensbescherming en toegangsrechten. General Manager Mario Schwann benadrukt: "Bij 160 merkpartners speelt de afhandeling van de toegangsrechten een belangrijke rol. Veilig, flexibel, gebruiksvriendelijk en in overeenstemming met de eisen inzake gegevensbescherming: Dat wilden en konden wij met behulp van EVVA realiseren." Intelligent en eenvoudig – zo verloopt het beheer van de toegangsrechten voor iedereen, nu ook voor leveranciers met het eenvoudig intelligente AirKey-systeem.

Megaproject in zes weken gerealiseerd

In het najaar van 2020 installeerde EVVA binnen zes weken de vereiste 595 AirKey-cilinders plus 349 mechanische cilinders in de Designer Outlet Parndorf. In totaal werden tot nu toe 1.787 identificatiemedia en sleutels verstrekt. Deze zijn verdeeld in meer dan 230 verschillende zones of gebruikersgroepen. Twee personen beheren het toegangssysteem dat voor de verschillende medewerkers en leveranciers de juiste deuren – en alleen deze – opent.

Tevreden over de hele linie

Susanne Wimmer, Store Manager BOSS Outlet Parndorf, waardeert AirKey bijzonder: „Het is handig! Ik hoef alleen nog maar de sleutel voor het slot te houden en de deuren waarvoor ik toegangsrechten heb, gaan open. En dat is alles. Geen zware sleutelbossen, geen vergeten sleutels. Ik heb steeds alles in de hand." Mario Schwann, General Manager Designer Outlet Parndorf, vult aan: "Met AirKey zijn we erin geslaagd om heel eenvoudig en snel toegangsrechten te verlenen, te wijzigen of te annuleren. Ook de netwerkintegratie met digitale media of smartphone-apps werkt feilloos. Dat is de juiste weg naar een nieuw tijdperk." Een uitstekende reputatie en al talloze onderscheiden en internationale AirKey-projecten leidden tot de samenwerking met EVVA.

Optimale oplossing voor complexe eisen

De bijzondere uitdaging van het project voor EVVA was de snelle integratie in het reeds bestaande veiligheidsconcept – en dat tijdens een periode van zes volledige dagen per week. Het project werd bemoeilijkt door de verschillende deurconstructies. De toegangsverantwoordelijken hebben gezocht naar een eenvoudige omgang bij het coderen van de toegangsrechten om de nodige flexibiliteit bij het wisselen van personeel of leveranciers te bieden – en dat zo (kosten-)efficiënt mogelijk. Sleuteloverdracht en een sleutelbeheer zijn nu niet meer nodig, maar worden via het AirKey-online-systeem verstrekt en ingetrokken. Met AirKey zijn deze administratieve taken verleden tijd. Daarom vertrouwen veel exploitanten, zoals McArthurGlen Designer Outlet Parndorf, al op AirKey en profiteren van meer veiligheid en flexibiliteit.


Project: McArthurGlen Designer Outlet Parndorf
Product: AirKey gecombineerd met het mechanische toegangssysteem 4KS
Type gebouw: Detailhandel
Land: Oostenrijk

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be