Hero image

EVVA-Partnerportret: Het belangrijkste is vertrouwen

News | 03. December 2021.
De EVVA-partner Locs is al 30 jaar succesvol op de markt met zijn 15-koppige team.

Sinds de oprichting, bijna 30 jaar geleden, zijn we uitgegroeid tot een beveiligingsfirma gespecialiseerd in slotenmakerij, toegangscontrole en de productie van stalen veiligheidsdeuren (inbraakwerend/kogelwerend/brandwerend). Ons team van 15 hardwerkende collega’s geven elke dag het beste van zichtzelf. In onze sector van beveiliging is het vertrouwen van de klant in onze producten en plaatsing ervan essentieel. Sluitsystemen zijn maatwerk. Samen met onze klanten gaan we op zoek naar het juiste product. We stellen een oplossing op maat voor afhankelijk van het doel (woning, kantoor, bedrijf, juwelier,..) en aantal benodigde cilinders. Cilinders en sluitplannen worden bij Locs intern berekend en gemaakt zodat we snel kunnen schakelen. Sluitplannen van meer dan 100 cilinders zijn geen uitzondering meer.

De producten van EVVA worden toegepast in onze 3 pijlers, zowel voor de typische slotenmakerij, als bij het plaatsen van toegangscontrolesystemen, als in onze op maat gemaakte veiligheidsdeuren.
Een goede vertrouwensband met al onze leveranciers vinden we uitermate belangrijk. Met EVVA hebben we reeds jaren geleden een zeer betrouwbare partner gevonden die samen met ons streeft naar het hoogste niveau. Het grote cilinderassortiment, de betrouwbaarheid en het modulaire systeem zijn kenmerken die van EVVA een topproduct maken.
 

www.locs.be

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be