Hero image

Xesar 3.0: nieuwe, nog intuïtievere gebruikersinterface

News | 13. November 2018.
Xesar 3.0 is de nieuwe generatie van het elektronische toegangssysteem van EVVA. Deze overtuigt vooral door bijzondere flexibiliteit, hoge uitbreidbaarheid en intuïtieve bediening. Door de geoptimaliseerde gebruikersinterface in de nieuwe versie wordt dit nog eenvoudiger en individueel aanpasbaar aan diverse behoeften.

Xesar, het elektronische toegangssysteem van EVVA, is sinds 3 september 2018 leverbaar in de derde softwaregeneratie – met veel innovatieve kenmerken, zoals parallel beheer bij gebruik op meerdere plaatsen en een nieuwe, nóg gebruiksvriendelijker gebruikersinterface, die het dagelijkse gebruik van het Xesar-systeem nog flexibeler en eenvoudiger maakt.

Xesar biedt voor ondernemingen van elk grootte en in iedere branche een veelzijdig, duurzaam en betrouwbaar beveiligingsconcept. Voorbeelden hiervan zijn geautomatiseerde toegangscontrole van verschillende zones waarbij alleen bevoegden toegang krijgen, of de automatische toegangsregeling van kantoorruimten op vastgelegde tijden. Dankzij de nieuwe gebruikersinterface is het beheer van deze processen nog gemakkelijker.

De nieuwe Xesar-software is duidelijk gestructureerd. Hij vergemakkelijkt de bediening merkbaar en verhoogt op die manier de efficiëntie van het systeembeheer. "Wij bieden met Xesar 3.0 meer individualiteit op het dashboard," verklaart Erich Gärtner, Hoofd Productmanagement bij EVVA. "De portier, medewerkers van de personeelsafdeling of de onderhoudsmonteur – ze hebben allemaal hun speciale taak in het beheer. De nieuwe gebruikersinterface kan dienovereenkomstig specifiek worden aangepast."

Naast de vereenvoudigde structurering en de verbeterde begeleiding van beheerders wordt de bediening van Xesar 3.0 comfortabeler door extra informatie in verschillende kleuren en praktische short cuts.

Meer informatie over Xesar 3.0

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be