Hero image

Xesar 3.0: flexible betaling met KeyCredit Xesar Lifetime

News | 27. November 2018.
Xesar 3.0 is de nieuwe generatie van het elektronische toegangssysteem van EVVA. Het overtuigt niet alleen met praktische functies en een intuïtieve gebruikersinterface, maar ook met een comfortabel betalingssysteem in de vorm van KeyCredits. In de versie 3.0 is ook een flatrate beschikbaar, in het bijzonder voor grote bedrijven.

Xesar, het elektronische toegangssysteem van EVVA, is sinds 3 september 2018 leverbaar in de derde softwaregeneratie – met veel innovatieve kenmerken, zoals parallel beheer bij gebruik op meerdere plaatsen en een nieuwe, nóg gebruiksvriendelijker gebruikersinterface, die de dagelijkse omgang met het Xesar-systeem nog flexibeler en eenvoudiger maakt.

Op 3 september 2018 werd de derde generatie van Xesar, het elektronische toegangssysteem van EVVA, voorgesteld aan het grote publiek. Deze bevat een hele reeks innovatieve functies, zoals parallel beheer bij gebruik op meerdere plaatsen. Het overtuigt met een nieuwe, intuïtieve gebruikersinterface. Door de uitbreiding van het bestaande betalingsmodel maakt het een nog flexibeler prijsbeleid mogelijk.

Voor het gebruik van het Xesar-systeem zijn zogenoemde KeyCredits beschikbaar als betaalmiddel, in quota van 10, 50 of 100 stuks. Gebruikers schaffen deze quota aan en betalen met 1 KeyCredit per aanmaken of wijzigen van een toegangsrecht in het Xesar-systeem. Dit biedt vooral kleine en middelgrote bedrijven een praktische en efficiëntie oplossing. Voor grotere ondernemingen met veel wijzigingen lopen de kosten hiermee hoog op.

"Wij hebben met de KeyCredits een compleet nieuwe betalingsmethode ontwikkeld," meent Erich Gärtner, Hoofd Productmanagement bij EVVA. "Met KeyCredit Xesar Lifetime hebben we bovendien een flatrate ingevoerd die bij grote sluitsystemen met veel wijzigingen van rechten, kosten bespaart."

KeyCredit Xesar Lifetime kan uitsluitend worden aangeschaft voor Xesar 3.0. Het is zowel in tijd als aantal onbeperkt. Daardoor is het voor de markt een nuttige aanvulling op het bestaande betalingsmodel. Grote ondernemingen met frequente wijzigingen van systemen en toegangsrechten profiteren hierdoor van onbeperkte uitbreidbaarheid voor een eenmalig vast tarief. Dat vermindert de bedrijfskosten en de administratieve werklast.

 

Meer informatie over Xesar 3.0

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be