Hero image

Xesar 3.0: parallel systeembeheer door gebruik op meerdere plaatsen

News | 31. October 2018.
Xesar 3.0 is de nieuwe generatie van het elektronische toegangssysteem van EVVA. Het is geschikt voor elke onderneming, van een klein bureau tot een heel bedrijvenpark. Het gebruik op meerdere plaatsen biedt daarbij nog meer flexibiliteit bij het beheer van grote en kleine sluitsystemen.

Op 3 september 2018 introduceerde EVVA de nieuwe generatie van Xesar en presenteerde hierbij een centrale, nieuwe functie: het gebruik op meerdere plaatsen. Voortaan kunnen diverse gebruikers het Xesar-systeem tegelijkertijd beheren. Terwijl bijvoorbeeld iemand op de receptie online een deur opent, kan de personeelsafdeling tegelijkertijd een elektronische sleutel verstrekken aan een nieuwe medewerker.

Het Xesar-systeem wordt beheerd via een browsergebaseerd client-server-systeem. Bevoegden kunnen de software op elk gewenst moment van op hun werkplek oproepen en snel zijn of haar taken uitvoeren. Vanzelfsprekend garandeert Xesar dat er geen enkele taak dubbel kan worden uitgevoerd en dat iedere activiteit in de administratiesoftware waterdicht wordt geregistreerd. Op die manier kan ook bij gebruik op meerdere plaatsen te allen tijde worden gecontroleerd wie waneer een wijziging of actie in de Xesar-software heeft uitgevoerd.

Voor Erich Gärtner, Hoofd Productmanagement bij EVVA, liggen de voordelen van het nieuwe gebruik op meerdere plaatsen binnen Xesar 3.0 voor de hand: "De mogelijkheid dat beheerders parallel sleutels verstrekken, rechten toewijzen, intrekken of wijzigen, dan wel deuren gewoon online op afstand kunnen bedienen, bespaart tijd en geld." Hij vervolgt: "Vooral bij grote en complexe sluitsystemen zal het gebruik op meerdere plaatsen leiden tot nog meer efficiëntie bij het beheer."

EVVA heeft met Xesar 3.0 een elektronisch toegangssysteem ontwikkeld dat net zo goed inspeelt op de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven, als op de eisen van grote, complexe ondernemingen. Met het nieuwe gebruik op meerdere plaatsen voorziet Xesar de gebruikers in de toekomst van nog meer flexibiliteit.

 

Meer informatie over Xesar 3.0

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be