Hero image

Met uw aanbeveling de deal rond maken

News | 12. October 2020.
Tip van de expert: "Klanten weten soms precies wat ze willen als ze een winkel binnengaan, maar ze kennen geen alternatieven of opties. Des te belangrijker zijn uw aanbevelingen en het best mogelijke advies." Monika Schwaiger-Götsch geeft leiding aan key account management bij EVVA

Heeft u vaak de taak om erachter te komen welk product überhaupt in aanmerking komt en welke voordelen, welke persoonlijke behoeften de klant wil dekken? Er bestaan twee centrale aspecten die uw klanten kunnen motiveren om met u in zee te gaan: uw selectie en uw aanbeveling.

Uw grote selectie
Klanten waarderen afwisseling. Ze zijn ook geïnteresseerd in nieuws en nieuwtjes. Een grote verscheidenheid aan producten kan klanten aantrekken en hen motiveren om te kopen. Uit een breed scala aan producten spreken competentie en prestaties. Zo kunt u bijvoorbeeld MCS in uw assortiment opnemen voor topklanten, 4KS voor klanten die een comfortabel en zeer betrouwbaar keersleutelsysteem willen en tegelijkertijd ook een basissysteem als EPS aanbieden. Daarmee zou u al een tamelijk breed klantenbestand afdekken. Het aanbieden van varianten en opties helpt vervolgens om een bestelling ook echt binnen te halen!

Maar toch: uw aanbeveling
Vooral in de sector B2B stellen klanten een op hun behoeften afgestemde voorselectie op prijs. Gewoon samen door de productcatalogi bladeren helpt weinig – markeer de pagina’s die belangrijk zijn voor de klant. Een combinatie van mechanische en elektronische systemen is bijzonder geschikt voor klanten die al aan de toekomst denken. AirKey maakt een goede start mogelijk – zelfs met slechts één cilinder.

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be