Hero image

Fietspioniers van veiligheid

News | 24. September 2020.
Met 10 jaar ervaring en meer dan 10.000 gebruikers is Culobel niet alleen een pionier, maar ook een gevestigde partner als het gaat om fietsparkeren: de VeloBoxx© wordt als kit geleverd, inclusief AirKey, en beveiligt al honderden fietsen wereldwijd.

We vroegen directeur Wim De Boeck wat Culobel en de VeloBoxx© zo bijzonder maakt.

Wat passioneert u in uw job?
Eerst en vooral kunnen deelnemen aan de boeiende mobiliteitstransitie die volop bezig is. De fiets (en e-bike) is in volle opmars en staat, nog meer als een auto, meer dan 95% van de tijd gestald. Daarom geeft het veel voldoening hier een oplossing voor te kunnen aanbieden, mensen te kunnen helpen. Bovendien vind ik het een privilege om een Belgisch kwaliteitsproduct te verkopen. Omringd door gemotiveerde en aangename collega’s vormen we een sterk team en kunnen we bergen verzetten. Hierdoor zijn we elke dag opnieuw gemotiveerd om nieuwe projecten aan te gaan, om nieuwe mensen te leren kennen.

Hoe realiseert u uw projecten?
We hebben voor AirKey van EVVA gekozen omdat we op zoek waren naar een betrouwbare, éénvoudig te bedienen en kwaliteitsvolle elektronische cilinder waarmee onze klanten hun Velo-Boxx® kunnen openen met hun smartphone. We werken nu sinds 2 jaar samen met EVVA en zijn zeer tevreden van het product, het team en de service. Er zijn nog ideeën om de toegangscontrole verder te ontwikkelen waardoor de gebruiker geen beheerder meer nodig heeft en hopen dat EVVA ons ook hier kan in bijstaan.

Heeft u reeds producten van EVVA geïnstalleerd?
Ja natuurlijk, Velo-Boxx® heeft reeds meer dan 250 EVVA AirKey-producten in the field staan.

Wat onderscheidt uw firma van anderen ? Wat is uw specialiteit/expertise?
Ontwerp, productie en verkoop van stijlvolle, ergonomisch bedienbare en duurzame fietstrommels is onze specialiteit.  Met 7 modellen en 5 verschillende toegangscontrolesystemen bieden we een oplossing voor het veilig en droog stallen van 1-60 fietsen. De Velo-Boxx® openen kan d.m.v.. een gecodeerde sleutel, tag, card of smartphone. Velo-Boxx® by Culobel Assembly maakt deel uit van de Culobel groep, een Internationaal opererend metaalbedrijf opgericht in 1928 te Aalst. De grondstof van een Velo-Boxx® is metaal, door de know-how en expertise van ons moederbedrijf kunnen we een perfect product afleveren aan steden en gemeenten, bedrijven en particulieren. Bovendien is metaal recycleerbaar wat onze planeet ten goede komt. Buiten onze eigen plaatsingsdienst hebben we een partnership met Groep Intro dewelke tewerkstelling biedt aan mensen uit maatschappelijk kwetsbare mensen groepen.

EVVA-Partner: Culobel Assembly
Product: Velo-Boxx®
Datum oprichting: 2006
Sinds wanneer werkt u met EVVA? 2018

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be