Hero image

Waar leidt de toekomst ons heen?

News | 25. July 2018.
Geen enkel bedrijf kan zich stilstand veroorloven. Continue verandering begeleidt ons allemaal. Maar in welke richting ontwikkelt zich de toekomst?  Wat zal de klant van morgen belangrijk vinden? EVVA volgt de trends op de voet.

Een grote drijfveer in de beveiligingsbranche zal ook in de toekomst elektronica zijn. In combinatie met de smartphone, die intussen bijna iedereen binnen handbereik heeft, doen zich hier compleet nieuwe mogelijkheden op. Bedieningsgemak en comfort voor de gebruiker staan daarbij voorop. Hoe meer de elektronica centraal wordt, des te belangrijker is ook een allesomvattende gegevensbescherming.

EVVA vertrouwt op de volgende trends:

 • Gebruikersvriendelijkheid en service.
  Van de perfecte instelling tot en met automatische batterijvervanging. Hier ontstaat een aantal lucratieve activiteiten.
 • Gegevensbescherming betreft ons allemaal!
  Zowel fabrikanten, alsook partners en consumenten moeten zich inzetten voor een goede gegevensbescherming. Met Privacy by Design maakt EVVA individuele instellingen mogelijk, om de nationale vereisten na te leven.
 • Volgens de strengste eisen
  Steeds strengere en complexere systeemvereisten vragen om nauwe samenwerking, zodat comfort en tegelijkertijd bescherming gegarandeerd kunnen worden.
 • Smart Buildings/Internet of Things
  Twee thema's die de afzonderlijke apparaten zinnig kunnen combineren, groeien uit tot de koningsdiscipline van de toekomst.
 • Vergrijzing van de samenleving
  Ongecompliceerde en flexibele toegangsopties maken de begeleiding thuis gemakkelijker.

Hier kunt u het uitgebreide artikel lezen

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be