Hero image

Samen sterk

News | 24. September 2020.
Al in 1978 werd het timmerbedrijf Hirsch opgericht. De transformatie naar een succesvolle sleuteldienst vond tegelijkertijd plaats met een generatiewisseling.

Jürgen Hirsch nam het bedrijf over van zijn vader en is nu al meer dan zes jaar een succesvolle EVVA-partner voor elektronische systemen. Inmiddels strekt zijn klantenbestand zich uit van Wels tot Wenen.

Wat is uw succesformule?
Volgens mij zijn er veel factoren verantwoordelijk voor het succes. Als ik bijvoorbeeld naar een klant rijd zonder een gedegen basiskennis, dan is de kans groot dat ik zonder order weer vertrek en kostbare tijd heb verspild. Bovendien wil ik niet alleen maar iets verkopen; ik wil dat we allemaal samen beter zijn. Daarvoor heb ik een oplossing ontwikkeld om de AirKey-cilinder nog beter waterdicht te maken. Met mijn eigen AirKey-afdichtingsset, die ik zelf heb ontwikkeld en daarnaast verkoop.

Wat is daarvan het voordeel voor klanten?
Hoewel AirKey heel eenvoudig te gebruiken is, blijven er altijd vragen van klanten open. De klant kan mij daarvoor altijd bellen. Bovendien geeft EVVA-elektronica mij het grote voordeel van KeyCredits. Nog een heel belangrijk aspect is voor mij de passende ondersteuning door de buitendienst van EVVA. Thomas Fiala is voor mij altijd een steun en toeverlaat.

Hoe is de overstap van timmerman naar elektronicapartner verlopen?
Na de oprichting van het bedrijf was het EVVA-partnerschap eigenlijk een noodzaak. Ik heb al vroeg contacten gelegd met projectontwikkelaars. Samen met EVVA hebben we ons in honderden projecten verder ontwikkeld. Ideaal bleek daarbij om naast de timmerwerkplaats nog een tweede standbeen op te bouwen. In 2014 kwam de EVVA-vertegenwoordiger bij ons op bezoek met de zwarte elektronicamonsterkoffer en presenteerde de producten. Mijn belangstelling was gewekt. Ik nam deel aan de training en bestelde daarbij meteen een van de eerste Xesar-systemen. Dat was in 2014 – een sterke start. Die nog steeds zijn vruchten afwerpt. Ik maak duidelijk meer omzet met elektronische systemen dan met mechanische. Er bestaan veel situaties waarin een combinatie van de twee absoluut noodzakelijk is om orders binnen te halen.

Hoe gaat u om met de coronacrisis?
Het leven is voor ons allemaal anders geworden, maar het houdt ook in dat alles niet meer zo snel hoeft. Ik neem meer tijd en kan nu ook veel dingen thuis doen, zoals het maken van een eigen theekeuken voor mijn winkel.

Actuele referenties
›    Centrale van een grote bakkerij –
     AirKey, uitbreiding tot 65 Filialen in planning
›    Gemeente – AirKey, momenteel gemeentehuis, uitbreiding naar schietvereniging, brandweer en kleuterschool in planning
›    Businesscenter Krems – AirKey
›    Basisschool Seitenstetten – ICS
›    Gemeindealpe Mitterbach – Xesar

 

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be