Hero image

Hoe word ik een elektronicapartner?

News | 16. September 2020.
Er bestaan al tal van succesverhalen met elektronische systemen. Wilt u zo ook geschiedenis schrijven? Neem dan contact op met uw EVVA-adviseur en word lid van de EVVA-elektronicafamilie!

De vele voordelen voor u zijn onderverdeeld in drie partnerniveaus:

EVVA-Reseller
Het partnerniveau Reseller biedt u de optimale start om vertrouwd te raken met beide product-innovaties. Bovendien maakt u kennis met de vele voordelen die een EVVA-partnerschap voor u paraat heeft.

EVVA-Partner
Op dit partnerniveau biedt u uw klanten gefundeerd advies, zelfstandige planning en zelfstandige montage, kortom: meer service!
Voordelen: vermelding op de EVVA-website, exclusieve acties, uitnodigingen tot partner-events, uw speciale korting als partner, projectkortingen en nog veel andere voordelen.

EVVA-Certified-Partner
U heeft als EVVA-partner bewezen dat u competent en deskundig bent en wordt derhalve door EVVA uitgenodigd om EVVA Certified Partner te worden. Op dit partnerniveau geeft u uw klanten uitvoerig advies en levert u oplossingen voor complexe vraagstukken. Daarnaast biedt u uw klanten ook een hersteldienst en hulp bij storingen.
Voordelen: bijzondere vermelding in de lijst met Certified Partners op de EVVA-website, exclusieve aanbiedingen, uw top-korting, en projectkortingen.

 

Interesse?
Neem contact op met ons!

 

Aantal gespecialiseerde handelspartners in de EVVA-groep voor de elektronische toegangssystemen Xesar en AirKey

Sinds de marktintroductie van Xesar en AirKey is het aantal gespecialiseerde handelspartners die ook elektronische EVVA-toegangsoplossingen verkopen en installeren heel sterk toegenomen. Of het nu gaat om mechanische of elektronische beveiliging: in totaal vertrouwen zo’n tienduizend partners en miljoenen klanten en gebruikers op EVVA.

 

terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be