Lösungen Handel

Groot- en detailhandel

Detailhandel | Winkelcentra

Veel filialen, regelmatig nieuwe huurders, schoonmaak- en bewakingspersoneel, monteurs, klanten die dagelijks langskomen en een dynamisch bouwplan waarmee met verdere uitbreidingen kan worden ingespeeld op zakelijk succes. Voor dit alles is een dynamische veiligheidsoplossing nodig. Mooi dus dat EVVA elektronische en mechanische oplossing in één sluitsysteem kan combineren.

https://www.youtube-nocookie.com/embed/ZqFFGd0EhAc?rel=0&enablejsapi=1&showinfo=0&origin=https%3A%2F%2Fwww.evva.com

Uw eisen:

 

 • Goed georganiseerde veiligheid, want in uw winkelcentrum zijn er diverse huurders die toegang nodig hebben tot hun eigen winkel én de gemeenschappelijk gebruikte ruimten.
 • Veelzijdigheid, omdat u ook paniekdeuren heeft die u wilt integreren in een sluitsysteem.
 • 100% kopieerbeveiliging, want u biedt producten aan met een aanzienlijke waarde en geeft absoluut voorrang aan inbraakpreventie.
 • Waterdichte registratie, omdat u wilt weten wie op welk moment een bepaalde plek bezocht.
Double arrows

Ons antwoord:

 

De mechanische sluitsystemen EPS, Akura 44, 4KS, MCS
groeien mee met hun taken en de complexiteit:

 • EPS & Akura 44 – Kleine tot middelgrote detailhandelaren
 • Akura 44, 4KS – Winkelcentra, bedrijven met filialen
 • MCS – Juweliers en sigarenwinkels

Het elektronische sluitsysteem Xesar

 • De Xesar-combisleutel voor gecombineerde systemen (mechanisch én elektronisch)
 • Eenvoudig beheer op meerdere plekken met beheerdersrollen
 • Gevarieerde keuze van deurcomponenten
 • Compatibele interfaces
 • Deurmonitoring met afstandsbediening

OG Přerov

alt text
Product: EPS
Grootte: 101-500 eenheden
Type gebouw: Groot- & detailhandel
Land: Tsjechië

Winkelgalerie Přerov – Ombouw van het voormalige warenhuis Prior met meer dan zestig winkels. Met inbegrip van een EPS (Erweitertes-Profil-System)-sluitsysteem.

Op de plek waar vroeger het bekende warenhuis Prior stond, werd in Přerov een nieuwe winkelgalerie gebouwd met rond 60 winkels, inclusief de bijbehorende infrastructuur. Dankzij de ervaring van EVVA met soortgelijke projecten werd de aanbestedingsprocedure voor deze opdracht gewonnen. De aanbesteding werd uitgeschreven door een bouwfirma in samenwerking met de exploitant van het OG Přerov. Het sluitsysteem van de galerie omvat sluitfuncties voor de beheerder en exploitant van het gebouw, een noodsleutel voor de brandweer en gebruikerssleutels voor de afzonderlijke winkels. Sommige eenheden liggen verspreid over diverse etages van het gebouw en andere bestaan uit slechts één af te sluiten ruimte. De keuze viel vanzelfsprekend ook op EPS vanwege de veiligheid. Voor de huurders zijn de ruimten beveiligd met een systeem uit de hoogste veiligheidscategorie.

Winkelcentrum De Hooge Meeren

alt text
Product: ICS
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Groot- & detailhandel
Land: Nederland

De Hooge Meeren is, met ca. 100 winkels en een winkeloppervlakte van ruim 23.000 m², al vele jaren het stadshart van Hoogezand. Het is één van de grootste overdekte winkelcentra van noord Nederland.

De Hooge Meeren is hèt adres voor al uw boodschappen of om gewoon lekker te winkelen. Gezellig en veelzijdig van supermarkt tot speciaalzaak.

De klant heeft een keus gemaakt voor het EVVA ICS systeem vanwege de robuuste keersleutel. Er is gekozen voor Kroon BV als regionale hang- en sluitwerk partner.

Galerie Baltycka

alt text
Product: 4KS
Grootte: 101-500 eenheden
Type gebouw: Groot- & detailhandel
Land: Polen

HOCHTIEF behoort internationaal tot de toonaangevende bouwfirma's die gespecialiseerd zijn in architectonisch veeleisende oplossingen voor infrastructurele inrichtingen.

Voor een winkelcentrum dat sinds 2007 in gebruik is – het grootste in het Poolse Pomorze – was een sluitsysteem nodig dat uitstekende prestaties bood. Juist ook omdat hier sprake is van een complexe constructie met een telkens veranderende structuur. Om op het areaal van 123.000 m² gemakkelijk beheer en optimaal comfort te garanderen, werd gekozen voor een EVVA 3KSplus-systeem met 429 cilinders. EVVA overtuigde de investeerder met een perfecte verhouding tussen prijs, prestaties en kwaliteit van de producten.

Dit gebouw werd uitgevoerd met het sluitsysteem 3KSplus, dat overeenkomt met het actuele sluitsysteem 4KS.

Rahlstedt Arkaden, Hamburg

alt text
Product: EPS
Grootte: > 500 eenheden
Type gebouw: Groot- & detailhandel
Land: Duitsland

De Rahlstedt Arkaden zijn een populair winkelcentrum in de stadswijk Rahlstedt van Hamburg.

Het winkelcentrum bevat meer dan 50 verschillende detailhandelszaken van diverse grootte. Daarom moest het gewenste sluitsysteem gevarieerde gebruikersgroepen en toegangsrechten kunnen afwikkelen. EVVA overtuigde met deskundig advies en het sluitsysteem EPS. In zijn uitvoering met 6 stiften en het gepatenteerde, meervoudig overlappende sleutelprofiel en de geïntegreerde manipulatiecontrole voldoet het nieuwe EPS-sluitsysteem aan alle veiligheidseisen van de Rahlstedt Arkaden.

Wijngoed Kissinger

alt text
Product: MCS
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Groot- & detailhandel
Land: Duitsland

Het wijngoed Kissinger in Uelvesheim, in de buurt van Mainz, heeft in haar wijnkelders witte en rode wijnen gemaakt van de oude klassieke druiven.

Het bedrijf bestaat uit één gebouw met een administratieruimte, een showroom en de belendende productie- en opslagruimten. Op zoek naar een sluitsysteem met strenge eisen aan veiligheid en slijtvastheid koos men een MCS-sluitsysteem van EVVA. De achtvoudige magnetische sleutelcontrole overtuigde net als het gebruiksgemak en het modulaire systeem van de cilinders. Een MCS-sleutel kan niet worden nagemaakt, niet eens met de modernste 3D-printer!

Colruyt

alt text
Product: 4KS
Grootte: > 500 eenheden
Type gebouw: Groot- & detailhandel
Land: België

Colruyt Groep is een distributiebedrijf met meer dan 350 filialen van Colruyt, Okay, Bio-Planet, DreamLand en Dreambaby. De groep telt meer dan 25.000 werknemers. Onze partner kreeg de eerste vragen om het sleutelbeheer bij Colruyt te optimaliseren begin 2000. Het werd snel duidelijk dat de stabiliteit, de sterkte en de uitbreidingsmogelijkheden van de cilinders voor Colruyt bepalend zouden zijn in de keuze van het merk.

Daarom werd door EVVA België en haar partner gekozen voor 3KS. Met onze betrouwbare 3KS veiligheidscilinder zijn we de troste winnaars geworden van dit grote project en heeft onze partner in 2001 de eerste Colruyt-vestigingen mogen uitrusten met EVVA-cilinders. Ondertussen zijn er zo’n 8.000 cilinders geïnstalleerd en elke nieuwe vestiging of kantoorruimte van Colruyt wordt nog steeds met onze 3KS-cilinders uitgerust. Gezien het potentieel van Colruyt Groep zijn er nog vele mooie uitbreidingen voorzien.

Dit gebouw werd uitgevoerd met het sluitsysteem 3KSplus, dat overeenkomt met het actuele sluitsysteem 4KS.

Zeeman

alt text
Product: EPS
Grootte: > 500 eenheden
Type gebouw: Groot- & detailhandel
Land: Nederland

Zeeman is een internationaal opererende retailketen met als corebusiness textiel.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Alphen a/d Rijn en heeft 1230 vestigingen door heel Europa. Hiermee behoort Zeeman tot de grootste textielsupers van Europa. De wens was eenheid in het sluitsysteem. Belangrijk was ook snelle levertijden en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het EVVA EPS sleutelprofiel was voor Zeeman een goede oplossing om alle vestigingen onder te brengen in één groot sluitsysteem. Samen met partner Safe Beveiliging kan Zeeman door heel Europa geheel worden ontzorgt. Met haar EPS profiel heeft EVVA dit project kunnen voorzien van een hoge kwaliteit cilinder met langlopend patent. Hierdoor is Zeeman de komende jaren verzekerd van goede sloten en service van EVVA en Safe Beveiliging.

Zakelijk contact Voor partners en bedrijven EVVA BVBA - Felix Roggemanskaai
E-mail verzenden
Terugbelservice
Contact marker image
Zoeken naar handelaars Voor privéklanten Zoeken naar een vakhandel
Product highlight image
Sluitsystemen

EVVA is een echte professional op het vlak van sluitsystemen. Geen organisatiestructuur is te complex om niet omgezet te kunnen worden in een sluitsysteem.

Meer informatie over onze sluitsystemen

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be