SleevesUp! Coworking - Offices - Meetings

Product: AirKey
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Kantoorgebouwen
Land: Duitsland

SleevesUp! biedt professionele werkplekken voor iedereen die van aanpakken weet en de mouwen opstroopt om zijn of haar droom te verwezenlijken. De over heel Duitsland verspreidde locaties bieden moderne werkplekken en een omvangrijke kantoorinfrastructuur voor eerlijke prijzen. Het netwerk aan ruimtes biedt voor elke wens een oplossing, of het nu gaat om coworking-plekken, eenpersoonswerkplekken, vergaderruimtes of ruimtes voor evenementen.

Om aan de grote flexibiliteit die de klanten van hun werkplek verlangen te voldoen en de geografische verdeling mogelijk te maken, ontstond er behoefte aan een net zo slimme en flexibele, alsook betrouwbare oplossing voor de toegangscontrole, die bovendien vanaf een centrale plek kon worden beheerd. Het verstrekken van toegangsrechten via zowel smartphones als media, het eenvoudig versturen van sleutels via Send-a-key, de besturing van dit alles via een uniforme cloudinterface en de integratie in de eigen software door middel van API maken AirKey tot een betrouwbare partner!

Dankzij het AirKey-online-systeem is er op elk moment toegang tot het systeem via een eindapparaat met internetverbinding, kunnen componenten en media worden toegevoegd, toegangsrechten worden toegewezen en gewijzigd en deuren worden gesloten. En dat alles zonder verdere toebehoren! Gewoon intelligent.

Terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be