POMAseiuno

Product: AirKey
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Woningen voor gemeenschappen
Land: Italië
Partner: Fratelli Cantoni Srl
+39 390 268 0250
www.fratellicantoni.com

Alle woningen onderscheiden zich met een hoogwaardige, elegante uitrusting. Een hightech systeem voor facility management maakt het bovendien mogelijk de verlichting, het energieverbruik, externe zonweringen, inbraakpreventie en videobewaking te regelen via een bijbehorende app.

De planners van POMAseiuno dachten aan de aansturing van een bijbehorend alarmsysteem voor drie ondergrondse etages van de garage, met integratie van een paniekbeveiliging bij de ingangsdeuren. De EVVA-Partner KSE configureerde een geïntegreerd alarmsysteem met een AirKey-besturing waarmee bevoegde gebruikers het alarm kunnen uitschakelen om het gebouw binnen te gaan. Met het oog op het enorme potentieel van het AirKey-systeem werd met het cloud management van de database een groot probleem opgelost dat cruciale betekenis had voor de planners: de toegangscontrole van de liften met directe toegang tot de woningen. Zo werd het mogelijk de gemeenschappelijke toegangen van POMAseiuno en de privédeuren van de woningen die direct toegankelijk zijn vanuit de liften tegelijkertijd te beheren. Deze oplossing is te danken aan het behoud van twee volledig van elkaar gescheiden databases. Een voortreffelijke beveiliging blijft op die manier gegarandeerd!

Behalve voor de bediening van de U.S.-deuren op de ondergrondse verdiepingen en de liften wordt het AirKey-toegangscontrolesysteem ook benut voor alle gemeenschappelijke ruimten in POMAseiuno, zoals de fitnessruimte, besprekingsruimte, het fietsendepot, enz.

Na de overdracht van de woningen hebben de eigenaars bovendien de mogelijkheid de gepantserde buitendeuren in het systeem te laten opnemen. Net als bij de liften kunnen ze hun persoonlijke database combineren met de algemene database van POMAseiuno. Dit alles gebeurt natuurlijk met één unieke elektronische sleutel.

Het project omvat de installatie van 55 AirKey-wandlezers die worden beheerd met ongeveer 600 AirKey-identificatiemedia.

Terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be