Friedhöfe Wien (Begraafplaatsen Wenen)

Product: AirKey , 4KS
Grootte: 101-500 eenheden
Type gebouw: Infrastructuur
Land: Oostenrijk
Partner: WEHRHAN TPS Sicherheits- technik GmbH
+43 1 5054500
www.wehrhan-tps.at

De Friedhöfe Wien beheert met 400 medewerkers 46 begraafplaatsen en in totaal 550.000 graven. Met de Zentralfriedhof in Wenen zijn ze bovendien verantwoordelijk voor de op één na grootste begraafplaats in Europa. De verspreide ligging van de begraafplaatsen vergt een hoge dynamiek. Toegangsrechten moeten aan verschillende personen op afwisselende tijden worden verstrekt. Dat zorgt voor grote organisatorische uitdagingen en verlangt een toegangssysteem dat flexibel is en optimale beveiliging biedt.

Beheer van 46 locaties

Met een verspreide ligging door heel Wenen en gedeeltelijk verschillende openingstijden en andere organisatorische behoeften, zijn de eisen aan een overkoepelend sluitsysteem natuurlijk enorm. Om toch absolute toegangscontrole mogelijk te maken en tegelijk snel en flexibel te blijven, viel de keuze van de beheerder daarom op de combinatie van het elektronische sluitsysteem AirKey met 3KSplus, het uitmuntende systeem voor optimale beveiliging.

Duidelijke vereisten

Wat de veiligheid van het sluitsysteem betreft, hadden de beheerders duidelijke wensen. Er werd snel en ongecompliceerd een elektronisch sluitsysteem gewenst als aanvulling op een bestaand mechanisch 3KSplus-sluitsysteem. In totaal moest het sluitsysteem eenvoudig beheerbaar zijn voor 400 medewerkers met diverse gebruikersgroepen en hiërarchieën. 

AirKey: opdracht volbracht

De EVVA-Partner Werhan TPS Sicherheitstechnik leverde met AirKey de perfecte aanvulling. Het voldoet aan alle eisen en eveneens aan de behoefte aan veiligheid van de medewerkers en de opdrachtgever.

Dit gebouw werd uitgevoerd met het sluitsysteem 3KSplus, dat overeenkomt met het actuele sluitsysteem 4KS.

Terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be