De binnenstad van Salzburg is beveiligd met MCS.

Product: MCS
Grootte: 1-100 eenheden
Type gebouw: Infrastructuur
Land: Oostenrijk
Partner: PKS Sicherheitssysteme GmbH
+43 662 88022112
www.pks-sicherheitssysteme.at

Het bedienen van de pollers was aanvankelijk geregeld met de zogenaamde 'Polizei- of Straßenmelderschlüssel' die sinds de jaren '50 in gebruik was. In de loop der jaren zijn daardoor talloze sleutelkopieën ontstaan die herhaaldelijk werden misbruikt om onbevoegd toegang tot de binnenstad te krijgen. Er was sprake van maar liefst 5000 mogelijke sleutelkopieën. Het hoge aantal duplicaten en het daaraan gekoppelde lage veiligheidsniveau maakten een nieuw sluitsysteem dringend nodig, dat natuurlijk honderd procent beveiligd moet zijn tegen illegale sleutelkopieën.

MCS verhindert onbevoegd in- en uitrijden

De oplossing van het probleem: MCS, ofwel het Magneet-Code-Systeem van EVVA. Het systeem werd geïnstalleerd door de EVVA-Certified-Partner PKS Sicherheitssysteme. " Zover ik weet, is er nog nooit een illegale kopie van een MCS-sleutel gemaakt. Daarom was het volgens mij de allerbeste oplossing voor de klant," licht Bernd Popp toe, directeur van PKS.

"We hebben gezocht naar een eenvoudige, robuuste en reeds beproefde mechanische oplossing die op de lange termijn functioneert en waarbij extra sleutels absoluut geen probleem zijn. Bovendien moet het systeem moeiteloos uitgebreid kunnen worden," vertelt Morgner. Het Magneet-Code-Systeem blinkt namelijk in de immense hoeveelheid mogelijke varianten en maakt complexe toegangssystemen mogelijk.

Wereldwijd unieke magneet-technologie

De veiligheidstechniek van MCS werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met technische universiteiten en is gebaseerd op de kracht van magnetisme. EVVA is de enige producent die een dusdanig sluitsysteem met optimale veiligheid produceert. "MCS is pas kort geleden geïnstalleerd en het functioneert probleemloos," zegt de verantwoordelijk functionaris.

Terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be