ARGENTO met MCS beveiligd

Product: MCS
Grootte: 101-500 eenheden
Type gebouw: Wooncomplexen
Land: Oostenrijk

ARGENTO staat voor modern, urbaan wonen en voor een rustige ligging in het groen tegelijk. Geïntegreerd in de historische omgeving ontstaat een harmonieuze afwisseling tussen oud en nieuw. Ook bij het sluitsysteem werd gekozen voor de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde veiligheid.

Een groene oase middenin de stad

Wie in de stadswijk 'Viertes Bezirk' in Wenen woont, geniet behalve veel aanzien ook van levenskwaliteit op hoog niveau. Want boven alles is de wijk Wieden een absolute lust voor het oog. ARGENTO ligt vlakbij de beroemde Karlsplatz en het Belvedere. Veel andere attractieve punten, waaronder ook de binnenstad, liggen op slechts een paar minuten loopafstand. Om een bijzonder veilige woonomgeving te creëren, werd als sluitsysteem voor dit luxe wooncomplex gekozen voor MCS (Magneet-Code-Systeem) van EVVA.

MCS – 100% veiligheid, met een aantrekkelijk uiterlijk|

De veiligheidstechniek van MCS werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met technische universiteiten en is gebaseerd op de kracht van magnetisme. EVVA is de enige producent die een dusdanig sluitsysteem met optimale veiligheid produceert. De magneet-technologie van de MCS-sleutel garandeert 100% beveiliging tegen illegaal namaken. Complexe toegangshiërarchieën kunnen gemakkelijk gerealiseerd worden door het nagenoeg eindeloze aantal varianten. Ook het robuuste design is van topklasse. Zo hebben de permanente magneten ook onder extreme omstandigheden een zeer lange levensduur.

Terug

U bereikt ons
Ma - Do: 8:30 - 12:30, 13:00 - 17:00 uur
Vr: 8:30 - 12:30, 13:00 - 16:00 uur


+32 2 383 16 30
of maak gebruik van onze
Terugbelservice
Schrijf ons via het contactformulier of eenvoudig rechtstreeks aan
info(at)evva.be