POMAseiuno

Produkt: AirKey
Größe: 1-100 Einheiten
Gebäudetyp: Wohngebäude für Gemeinschaften
Land: Italien
Partner: Fratelli Cantoni Srl
+3902680250
www.fratellicantoni.com

Alla lägenheter har en elegant och exklusiv inredning. Ett högteknologiskt fastighetssystem styr belysning, energiförbrukning, externa mörkläggningssystem, inbrottsskydd och videoövervakning via en speciell app.

POMAseiuno-planerarna föreslog styrning av ett larmsystem för tre underjordiska garageplan utrustade med paniklås i ingångsdörrarna. EVVA-partnern KSE konfigurerade ett integrerat larmsystem med en AirKey-styrning som gör det möjligt för användarna att stänga av larmet och ta sig in i byggnaden. Med tanke på AirKey-systemets enorma potential kunde man med databasens molnbaserade hantering lösa ett stort problem som spelade en avgörande roll för planerarna: passerkontroll i hissarna med direkt tillträde till lägenheterna. Dessutom gör systemet att man samtidigt kan hantera de gemensamma tillträdena i POMAseiuno och de privata dörrarna till lägenheterna, som kan beträdas direkt från hissarna. Denna lösning baseras på två komplett åtskilda databaser, vilket säkerställer en utmärkt säkerhetsnivå.

Förutom i dörrarna på de nedre våningarna och i hissarna användes AirKey-passerkontrollsystem även för gemenskapsområdena i Pomaseiuno, till exempel gym, möteslokal och cykelförråd.

När lägenheterna överlämnats kommer ägarna dessutom att ha möjlighet att integrera de bepansrade entrédörrarna i systemet och precis som med hissarna kunna utnyttja sin personliga databas tillsammans med databasen till POMAseiuno. Allt detta självklart med en ena elektronisk nyckel.

Projektet omfattar installation av 55 AirKey-väggläsare som förvaltas av mer än 600 AirKey-ID-medier.

Zurück
Sie erreichen uns Mo - Do: 7:30 - 16:30 Uhr
Fr: 7:30 - 14:00 Uhr

+43 1 811 65-0
oder nutzen Sie unseren Rückruf-Service
Schreiben Sie uns über das Kontaktformular oder einfach direkt an
office-wien@evva.com